Ce spune patronul firmei Microbuzul despre incidentul din maxi-taxi!

Ce spune patronul firmei Microbuzul despre incidentul din maxi-taxi!

   Foto: Facebook

Incidentul care a avut loc, marți seară, într-un maxi-taxi ce circulă pe ruta Botoșani-Cătămărăști Deal, a ajuns și în atenția patronului societății Microbuzul, Dumitru Balan.

Acesta susține că a văzut și el imaginile care au fost făcute publice pe o rețea de socializare, iar șoferul acuzat că ar fi umilit un călător va fi anchetat de o Comisie de disciplină și va trebui să dea explicații pentru cele petrecute.

"Voi proceda conform legii și Codului Muncii. Va fi trecut printr-o comisie de disciplină urmând ulterior a se dispune măsuri în consecință. Îmi cer scuze, ca reprezentant al firmei, de incidentul întâmplat și voi lua măsurile procedurale conform reglementărilor din Codul Muncii", ne-a declarat Dumitru Balan.

Incidentul din mijlocul de transport în comun a fost postat pe o rețea de socializare de o botoșăneancă, martoră la cele întâmplate.

Femeia povesteşte că s-a urcat în maxi-taxi dintr-o staţie din Cătămărăşti şi a fost martoră pe tot traseul la ieşirea nervoasă a şoferului care “urla” la un pasager căruia i s-a rupt un sac în care transporta mai multe produse. La Gară, bărbatul apostrofat de şofer a fost dat jos din maxi-taxi, iar lucrurile i-au fost aruncate de şofer, după cm relatează martora la incident.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bani de la stat pentru românii care sunt nevoiți să meargă la tratament. CNAS subvenționează aceste servicii

astăzi, 14:10
24

Tratamentul balnear, recunoscut pentru beneficiile sale în reumatologie cronică, ortopedie, neurologie și boli vasculare, se află pe lista serviciilor decontate de Casa Națională de Asigur...

Klaus Iohannis se pensionează din postul de profesor pe care l-a avut rezervat timp de peste 20 de ani!

astăzi, 13:14
50

Catedra de profesor de Fizică a președintelui Klaus Iohannis de la Colegiul Național „Samuel von Brukenthal” din Sibiu a devenit vacantă și poate fi ocupată de un titular, scrie Ora ...

Ucrainean căutat de INTERPOL din 2019, depistat de polițiștii de frontieră din Botoșani!

astăzi, 12:22
45

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Racovăț au depistat şi reţinut un bărbat cu cetăţenie R. Ucraina, căutat internațional pentru săvârşirea infracțiunilor...