Călător umilit de un şofer de maxi-taxi: “L-a dat jos, i-a aruncat lucrurile...” FOTO
BOTOSANI

O întâmplare petrecută într-un mijloc de transport în comun care circulă între municipiul Botoşani şi Cătămărăşti Deal, în care protagonişti au fost un călător şi şoferul de maxi-taxi, a stârnit revoltă şi indignare. O botoşăneancă, martoră la cele petrecută, a făcută public incidentul pe o reţea de socializare.

Călător umilit de un şofer de maxi-taxi: “L-a dat jos, i-a aruncat lucrurile...” FOTO

   Foto: Facebook

Femeia povesteşte că s-a urcat în maxi-taxi marţi, în jurul orei 17.15, dintr-o staţie din Cătămărăşti şi a fost martoră pe tot traseul la ieşirea nervoasă a şoferului care “urla” la un pasager căruia i s-a rupt un sac în care transporta mai multe produse.

“Şoferul urla la un pasager care venea probabil de la grădină. Căra un sac cu porumb, mere, pere şi nişte nuci. Sacul s-a rupt şi şoferul era foarte nervos din cauza asta. Doar o treime din sac era plină, deci nu vă imaginați o mare de cereale şi fructe la picioarele noastre. Omul nu a spus nimic, tăcea şi strângea lucrurile. Două domnişoare, extrem de bine educate, râdeau de necazul omului.Şoferul nostru tot comenta şi înjura de parcă îl ducea pe gratis, iar fructele şi porumbul domnului îi stricau bunul mers. Precizez că nimeni nu se împiedica de ele, iar omul punea la loc în sacul legat si răslegat imediat cum se întâmpla să cadă ba un porumb, ba un măr”, a relatat botoşăneanca.

Şi mai şocant a fost faptul că bărbatul apostrofat de şofer a fost dat jos din maxi-taxi iar lucrurile i-au fost aruncate de şofer, după cm relatează martora la incident.

“Am coborât la Gară şi aud în spatele meu zgomote. Şoferul l-a dat jos pe om, i-a aruncat lucrurile, printre care şi o bucată de sticlă care, ghiciți ce, s-a spart instantaneu”.

Femeia  l-a surprins în fotografii pe bărbatul dat jos din maxi-taxi cum stă resemnat pe bordură şi pare că încearcă să găsească o soluţie pentru a-şi aduna lucrurile împrăştiate pe stradă.

Cum era de aşteptat, postarea de pe reţeaua de socializare a generat numeroase comentarii în care este criticat comportamentul şoferilor de pe mijloacele de transport în comun, fiind distrubuită de sute de persoane.

"Regret cand vad ca astfel de lucruri se intampla si in Botosani""

"Oameni lipsiți de scrupule, fara bun simt. Daca era taica-su tot asa se comporta cu dumnealui? In ce tara traim? Nu mai avem respect pentru oamenii in varsta, ati uitat ca aceștia v-au hrănit? Uitați ca acesti oameni isi rup spatele pe câmpuri ca sa isi hrănească copiii? Unde este omenia??"

"Eu circul cu maxi taxi zilnic aproape, de 7 ani, și pot sa confirm ca aceste specimene numite șoferi exista, am luat și eu parte la câteva faze de genul, chiar mi s-a întâmplat și mie sa mă dea jos din microbuz la piata de cele mai multe ori (eu venind din Primaveri) pe motivul ca nu îi convine lui sa meargă pana în Bariera Sulita cu o persoana", sunt câteva dintre comentariile postate pe Facebook.

UPDATE: Ce spune patronul firmei Microbuzul despre incidentul din maxi-taxi!
 


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Dăncilă: "Dacă șeful CNAS nu demisionează, mâine îl demit eu"

Luni, 22 Iulie 2019
56

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat că marți îl va demite pe președintele CNAS, Răzvan Vulcănescu, dacă acesta nu își va da demisia. Premierul a mai spus că a cerut ministerului...

Fotografia zilei: coșul fără fund din curtea bisericii de lângă "Mavromati"

Luni, 22 Iulie 2019
146

Fotografia zilei de luni a fost trimisă de către una dintre cititoarele Știri.Botoșani.Ro, pe adresa redacției.Botoșăneanca a pozat unul dintre coșurile de gunoi din curtea bisericii "...

Maratonul Nordului 2019: traseul Teioasa Trail vine cu o noutate "abruptă"

Luni, 22 Iulie 2019
162

Traseul de Maraton al Nordului Teioasa Trail va avea, în premieră, un traseu modificat. Cei 20,5 km (530m diferență nivel, elevație maximă 270m) sunt configurați astfel încât alergătorii ...