Ce spune patronul firmei Microbuzul despre incidentul din maxi-taxi!

Ce spune patronul firmei Microbuzul despre incidentul din maxi-taxi!

   Foto: Facebook

Incidentul care a avut loc, marți seară, într-un maxi-taxi ce circulă pe ruta Botoșani-Cătămărăști Deal, a ajuns și în atenția patronului societății Microbuzul, Dumitru Balan.

Acesta susține că a văzut și el imaginile care au fost făcute publice pe o rețea de socializare, iar șoferul acuzat că ar fi umilit un călător va fi anchetat de o Comisie de disciplină și va trebui să dea explicații pentru cele petrecute.

"Voi proceda conform legii și Codului Muncii. Va fi trecut printr-o comisie de disciplină urmând ulterior a se dispune măsuri în consecință. Îmi cer scuze, ca reprezentant al firmei, de incidentul întâmplat și voi lua măsurile procedurale conform reglementărilor din Codul Muncii", ne-a declarat Dumitru Balan.

Incidentul din mijlocul de transport în comun a fost postat pe o rețea de socializare de o botoșăneancă, martoră la cele întâmplate.

Femeia povesteşte că s-a urcat în maxi-taxi dintr-o staţie din Cătămărăşti şi a fost martoră pe tot traseul la ieşirea nervoasă a şoferului care “urla” la un pasager căruia i s-a rupt un sac în care transporta mai multe produse. La Gară, bărbatul apostrofat de şofer a fost dat jos din maxi-taxi, iar lucrurile i-au fost aruncate de şofer, după cm relatează martora la incident.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O soferiţă însărcinată a suferit un atac de panică după un accident! Un echipaj Smurd, solicitat la faţa locului

Joi, 23 Noiembrie 2017
1157

Evenimentul a avut loc, joi după-amiază, la intrare în oraşul Săveni dinspre Botoşani. Tânăra, de 27 de ani, se afla la volanul unui VW Passat, fiind acroşată de un autoturism...

Dezbatere la Liceul "Regina Maria" Dorohoi: Educația digitală versus educația tradițională - FOTO

Joi, 23 Noiembrie 2017
370

Joi, 23 noiembrie, un grup de  reprezentanți ai Centrului Europe Direct Botoșani a efectuat  o deplasare la Dorohoi, la Liceul Regina Maria, pentru o inedită activitate în...

Comunicat - Doina Federovici: "Județul Botoșani a primit de la Guvern fondurile necesare pentru asigurarea cheltuielilor din domeniul asistenței sociale"

Joi, 23 Noiembrie 2017
290

Președintele PSD Botoșani a anunțat astăzi că în urma solicitărilor autorităților locale, Guvernul a alocat din fondul de rezervă necesarul de bani pentru asigurarea cheltuielilor privi...