Ce spune patronul firmei Microbuzul despre incidentul din maxi-taxi!

Ce spune patronul firmei Microbuzul despre incidentul din maxi-taxi!

   Foto: Facebook

Incidentul care a avut loc, marți seară, într-un maxi-taxi ce circulă pe ruta Botoșani-Cătămărăști Deal, a ajuns și în atenția patronului societății Microbuzul, Dumitru Balan.

Acesta susține că a văzut și el imaginile care au fost făcute publice pe o rețea de socializare, iar șoferul acuzat că ar fi umilit un călător va fi anchetat de o Comisie de disciplină și va trebui să dea explicații pentru cele petrecute.

"Voi proceda conform legii și Codului Muncii. Va fi trecut printr-o comisie de disciplină urmând ulterior a se dispune măsuri în consecință. Îmi cer scuze, ca reprezentant al firmei, de incidentul întâmplat și voi lua măsurile procedurale conform reglementărilor din Codul Muncii", ne-a declarat Dumitru Balan.

Incidentul din mijlocul de transport în comun a fost postat pe o rețea de socializare de o botoșăneancă, martoră la cele întâmplate.

Femeia povesteşte că s-a urcat în maxi-taxi dintr-o staţie din Cătămărăşti şi a fost martoră pe tot traseul la ieşirea nervoasă a şoferului care “urla” la un pasager căruia i s-a rupt un sac în care transporta mai multe produse. La Gară, bărbatul apostrofat de şofer a fost dat jos din maxi-taxi, iar lucrurile i-au fost aruncate de şofer, după cm relatează martora la incident.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Soarta meciului dintre FC Botoşani şi FC Dinamo Bucureşti, decisă de ninsoare!

astăzi, 12:26
234

Meciul dintre FC Botoşani şi FC Dinamo Bucureşti, programat sâmbătă seara, pe stadionul ''Municipal'' din Botoşani, de la ora 20,45, în etapa a doua a fazei play-out ...

România 100: "Unirea de la 27 martie 1918 a fost posibilă deoarece românii basarabeni au avut atunci o clasă politică matură, responsabilă și iubitoare de neam"

astăzi, 12:10
102

Știri.Botoșani.Ro va prezenta în fiecare zi, până pe 27 martie 2018, opinii, mărturii, date istorice menite să vină în întâmpinarea unui moment important din d...

Patru elevi din județul Botoșani, calificaţi la faza naţională a Olimpiadei "Universul cunoaşterii prin lectură"!

astăzi, 11:30
442

Inspectoratul Școlar Județean Botoșani a publicat rezultatele finale la Olimpiada "Universul cunoaşterii prin lectură". Patru elevi din mediul rural, care au participat la faz...