Ce spune patronul firmei Microbuzul despre incidentul din maxi-taxi!

Ce spune patronul firmei Microbuzul despre incidentul din maxi-taxi!

   Foto: Facebook

Incidentul care a avut loc, marți seară, într-un maxi-taxi ce circulă pe ruta Botoșani-Cătămărăști Deal, a ajuns și în atenția patronului societății Microbuzul, Dumitru Balan.

Acesta susține că a văzut și el imaginile care au fost făcute publice pe o rețea de socializare, iar șoferul acuzat că ar fi umilit un călător va fi anchetat de o Comisie de disciplină și va trebui să dea explicații pentru cele petrecute.

"Voi proceda conform legii și Codului Muncii. Va fi trecut printr-o comisie de disciplină urmând ulterior a se dispune măsuri în consecință. Îmi cer scuze, ca reprezentant al firmei, de incidentul întâmplat și voi lua măsurile procedurale conform reglementărilor din Codul Muncii", ne-a declarat Dumitru Balan.

Incidentul din mijlocul de transport în comun a fost postat pe o rețea de socializare de o botoșăneancă, martoră la cele întâmplate.

Femeia povesteşte că s-a urcat în maxi-taxi dintr-o staţie din Cătămărăşti şi a fost martoră pe tot traseul la ieşirea nervoasă a şoferului care “urla” la un pasager căruia i s-a rupt un sac în care transporta mai multe produse. La Gară, bărbatul apostrofat de şofer a fost dat jos din maxi-taxi, iar lucrurile i-au fost aruncate de şofer, după cm relatează martora la incident.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Gheorghe Hagi, cel mai experimentat antrenor din Liga 1. Pe ce loc se află antrenorul FC Botoșani!

astăzi, 15:33
175

Gheorghe Hagi este cel mai experimentat dintre cei 14 tehnicieni care iau startul în ediția 2018-2019 a Ligii 1.  În plus, antrenorul Viitorului este singurul care are în palma...

Poliţiştii rutieri, către Klaus Iohannis: În 2019 vor muri peste 2.000 de persoane în accidente!

astăzi, 14:39
421

Grupul Poliţiştilor Rutieri i-au transmis o scrisoare deschisă preşedintelui României, Klaus Iohannis, prin care îi solicită să nu promulge modificările Codului Rutier care fac refe...

ANM: Vremea din această perioadă nu se încadrează într-un normal climatologic

astăzi, 14:25
184

“Vremea va fi în general instabilă în toate aceste zile, instabilitatea se va manifesta pe arii mai extinse în zonele de munte şi local în celelalte regiuni. Asta &icir...