Ce spune patronul firmei Microbuzul despre incidentul din maxi-taxi!

Ce spune patronul firmei Microbuzul despre incidentul din maxi-taxi!

   Foto: Facebook

Incidentul care a avut loc, marți seară, într-un maxi-taxi ce circulă pe ruta Botoșani-Cătămărăști Deal, a ajuns și în atenția patronului societății Microbuzul, Dumitru Balan.

Acesta susține că a văzut și el imaginile care au fost făcute publice pe o rețea de socializare, iar șoferul acuzat că ar fi umilit un călător va fi anchetat de o Comisie de disciplină și va trebui să dea explicații pentru cele petrecute.

"Voi proceda conform legii și Codului Muncii. Va fi trecut printr-o comisie de disciplină urmând ulterior a se dispune măsuri în consecință. Îmi cer scuze, ca reprezentant al firmei, de incidentul întâmplat și voi lua măsurile procedurale conform reglementărilor din Codul Muncii", ne-a declarat Dumitru Balan.

Incidentul din mijlocul de transport în comun a fost postat pe o rețea de socializare de o botoșăneancă, martoră la cele întâmplate.

Femeia povesteşte că s-a urcat în maxi-taxi dintr-o staţie din Cătămărăşti şi a fost martoră pe tot traseul la ieşirea nervoasă a şoferului care “urla” la un pasager căruia i s-a rupt un sac în care transporta mai multe produse. La Gară, bărbatul apostrofat de şofer a fost dat jos din maxi-taxi, iar lucrurile i-au fost aruncate de şofer, după cm relatează martora la incident.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cadavru găsit într-o casă din municipiul Botoşani!

astăzi, 14:12
1353

Trupul fără viaţă al unui bărbat a fost descoperit, joi, într-un imobil din municipiul Botoşani, situat pe strada Nicolae Iorga.Bărbatul, în vârstă de 48 de ani, făcea p...

Recital NICU ZOTA, vineri, la Conac!

astăzi, 14:06
42

Veşti bune pentru iubitorii de folk. Nicolae Zota, cunoscut pentru talentul vocal şi compoziţiile originale, ajunge în Botoşani vinerea aceasta, când va susţine un recital deosebit la...

Trei staţii de epurare a apelor uzate noi, recepţionate de Nova Apaserv

astăzi, 13:45
152

În cadrul unei conferinţe de presă, conducerea Nova Apaserv a anunţat finalizarea lucrărilor de construcţie la Staţiile de epurare a apelor uzate de la Flămânzi şi Vorona, precum ...