Reparații pe drumurile județene cu bani de la Compania Națională de Investiții

Reparații pe drumurile județene cu bani de la Compania Națională de Investiții

Compania Națională de Investiții (CNI) va aloca fonduri pentru consolidarea mai multor versanți aflați pe drumurile județene din Botoșani unde sunt alunecări de teren.

Potrivit președintelui Consiliului Județean s-a aprobat finanțarea pentru lucrări de consolidarea pe drumul Roma-Nicșeni și la Havârna.

"Expertizele vor stabili de câți bani este nevoie pentru realizarea acestor lucrări. Suntem cu intabulările făcute și urmează ca cei de la CNI să facă lucrările", a precizat Costică Macaleți, președintele Consiliului Județean.

Consiliul Județean a solicitat fonduri pentru încă alte două alunecări de teren de la drumul Botoșani-Roma-Nicșeni.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Apel făcut de primarul Cătălin Flutur pentru ajutorarea sinistraților din Primăverii. Cont deschis pentru aceștia

astăzi, 17:45
278

Primarul muncipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a lansat, marți, un nou apel pentru ajutorarea familiilor afectate de explozia din data de 15 septembrie, de pe strada Primăverii nr.18.Conducer...

Disperarea sinistraților de pe strada Primăverii: "Unde să mergem să dormim? Pe stradă, în parc?". Oameni rămași fără serviciu!

astăzi, 16:00
1567

Și, pe lângă durerea pe care o simt în suflet, oamenii au în continuare multe întrebări. Unde vor locui, cât va dura până când viețile lor vor reintra pe...

Blocul de pe Primăverii, afectat de explozie, prezintă "risc ridicat de PRĂBUȘIRE"! Recomandarea autorităților pentru locatari!

astăzi, 15:28
715

Prefectul Dan Șlincu a dat citire raportului de expertiză întocmit de prof. Dorel Plătică și care susține negru pe alb că blocul nu mai poate fi locuit până când nu se fac lu...