Propunere făcută de conducerea Ecoproces privind şcolile din judeţul Botoşani

Propunere făcută de conducerea Ecoproces privind şcolile din judeţul Botoşani

Şefii Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Ecoproces Botoşani se vor deplasa la Bucureşti, unde vor purta discuţii cu reprezentanţii AM POS Mediu, având şi o serie de propuneri ce vizează judeţul Botoşani.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Dorin Birta, i-a informat, miercuri, pe membrii Adunării Generale a Acţionarilor de la ADI Ecoproces, întruniţi în şedinţă, că una dintre propunerile ce va fi făcută la nivel central vizează unităţile de învăţământ.

Propunerea este ca aceste entităţi să fie scutite de plata taxei de salubrizare. Vicepreşedintele Consiliului Judeţean a spus că va veni cu mai multe detalii după ce va purta discuţiile la Bucureşti, iar dacă va fi acceptată o astfel de propunere rămâne de văzut cine va prelua cheltuielile.

“Vom cere scutirea de la plata taxei de salubrizare a unităţilor de învăţământ. Vom purta discuţii în cursul zilei de joi, la Bucureşti. Copiii şi cadrele didactice plătesc gunoiul şi acasă. Trebuie să stabilim de la început concret cine şi cum plăteşte”, a menţionat Dorin Birta, vicepreşedintele Consiliului Judeţean.

 

 

 

Spune-ne opinia ta