Parca ne-am intors in 1989, cand se striga din balconul Teatrului ca teroristii au otravit apa, spune Tabuleac!

Parca ne-am intors in 1989, cand se striga din balconul Teatrului ca teroristii au otravit apa, spune Tabuleac!
Presedintele Consiliului Judetean Botosani a precizat ca ceea ce se intampla acum cu privire la apa contaminata cu nitriti si nitrati ii aminteste de momentul din decembrie 1989, cand cineva, de la balconul Teatrului Mihai Eminescu, striga catre multime: Atentie, teroristii au otravit apa!

Mihai Tabuleac a mentionat totodata ca aceste organizatii neguvernamentale sunt binevenite si in zona protectiei consumatorului, dar nu se pot substitui autoritatilor statului.

Presedintele CJ spune ca organizatiile trebuie sa-si coordoneze activitatea astfel sa poata colabora cu institutiile statului intr-o asa maniera incat consumatorii sa beneficieze de o protectie mai buna.

"Nu cred ca este corect un asemenea comportament, pentru ca putem crea efecte de panica si putem aduce prejudicii persoanelor juridice sau fizice, dintr-un exces de zel si dintr-o dorinta de a demonstra ca suntem foarte active. E nevoie de chibzuinta. Altminteri, nu demonstram altceva, de la revolutie incoace, decat ca ne-am invartit in jurul cozii. Mi s-a creat impresia ca ne-am intors la momentul decembrie 1989 cand cineva de la balconul Teatrului Mihai Eminescu striga catre multime: Atentie, teroristii au otravit apa!", a declarat Mihai Tabuleac, presedintele CJ.

Declaratiile lui Mihai Tabuleac vin la cateva zile dupa ce Asociaţia Consumatorconsilor Europeni din Romania a anuntat public faptul ca apa din Botoşani nu este potabila.

Asociatia este infiintata de scurt timp de catre fostul vicepreşedinte al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, Gheorghe Ciubotaru.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANAF a publicat ghidul RO e-Transport: amenzi de până la 100.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor!

astăzi, 17:20
22

Prin implementarea sistemului RO e-Transport, principalul obiectiv al ANAF este de a reduce decalajul fiscal de TVA, prin monitorizarea în timp real a mișcărilor de mărfuri pe drumurile nați...

Șefii MAI băgați în ședință de prefectul Sorin Cornilă. „Este o perioadă plină de evenimente...” (foto)

astăzi, 15:44
117

Sorin Cornilă, prefectul județului Botoșani, a convocat miercuri o ședință operativă cu șefii structurilor MAI din județ.La întâlnirea de lucru au participat Comisar șef Cost...

(A) Anunț de interes public pentru locuitorii comunei Mihai Eminescu

astăzi, 15:40
83

Primăria comunei Mihai Eminescu aduce la cunoștință tuturor locuitorilor comunei că, potrivit art. 2, alin (2) lit. d) din Legea 98/2016 privind achizițiile publice, primăria are obligația ca ...