Parca ne-am intors in 1989, cand se striga din balconul Teatrului ca teroristii au otravit apa, spune Tabuleac!

Parca ne-am intors in 1989, cand se striga din balconul Teatrului ca teroristii au otravit apa, spune Tabuleac!
Presedintele Consiliului Judetean Botosani a precizat ca ceea ce se intampla acum cu privire la apa contaminata cu nitriti si nitrati ii aminteste de momentul din decembrie 1989, cand cineva, de la balconul Teatrului Mihai Eminescu, striga catre multime: Atentie, teroristii au otravit apa!

Mihai Tabuleac a mentionat totodata ca aceste organizatii neguvernamentale sunt binevenite si in zona protectiei consumatorului, dar nu se pot substitui autoritatilor statului.

Presedintele CJ spune ca organizatiile trebuie sa-si coordoneze activitatea astfel sa poata colabora cu institutiile statului intr-o asa maniera incat consumatorii sa beneficieze de o protectie mai buna.

"Nu cred ca este corect un asemenea comportament, pentru ca putem crea efecte de panica si putem aduce prejudicii persoanelor juridice sau fizice, dintr-un exces de zel si dintr-o dorinta de a demonstra ca suntem foarte active. E nevoie de chibzuinta. Altminteri, nu demonstram altceva, de la revolutie incoace, decat ca ne-am invartit in jurul cozii. Mi s-a creat impresia ca ne-am intors la momentul decembrie 1989 cand cineva de la balconul Teatrului Mihai Eminescu striga catre multime: Atentie, teroristii au otravit apa!", a declarat Mihai Tabuleac, presedintele CJ.

Declaratiile lui Mihai Tabuleac vin la cateva zile dupa ce Asociaţia Consumatorconsilor Europeni din Romania a anuntat public faptul ca apa din Botoşani nu este potabila.

Asociatia este infiintata de scurt timp de catre fostul vicepreşedinte al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, Gheorghe Ciubotaru.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Duminica se incalzeste si iese soarele, dar in continuare este foarte frig

astăzi, 21:09
115

Ninsorile s-au oprit, iar in multe locuri din tara a iesit soarele, sambata, insa temperaturile se mentin in continuare foarte scazute, chiar si sub pragul inghetului. Meteorologii anunta ca termometr...

VIDEO - El este românul la care se uită toată Italia: "În România am curățat zăpada în chiloți când era și mai ger!"

astăzi, 19:28
313

Un român care lucrează în Italia la un refugiu alpin din provincia Lecco a făcut un adevărat mini-show ieșind să curețe zăpada la -10 grade Celsius, purtând doar chiloții de pe el. Prestaț...

24 de familii din județul Botoșani au primit sprijin de la Guvern!

astăzi, 19:06
136

Guvernul a aprobat, la începutul lunii martie, acordarea unor ajutoare de urgență în sumă totală de 74.500 lei, pentru sprijinirea a 24 de familii şi persoane singure afectate de ince...