Parca ne-am intors in 1989, cand se striga din balconul Teatrului ca teroristii au otravit apa, spune Tabuleac!

Parca ne-am intors in 1989, cand se striga din balconul Teatrului ca teroristii au otravit apa, spune Tabuleac!
Presedintele Consiliului Judetean Botosani a precizat ca ceea ce se intampla acum cu privire la apa contaminata cu nitriti si nitrati ii aminteste de momentul din decembrie 1989, cand cineva, de la balconul Teatrului Mihai Eminescu, striga catre multime: Atentie, teroristii au otravit apa!

Mihai Tabuleac a mentionat totodata ca aceste organizatii neguvernamentale sunt binevenite si in zona protectiei consumatorului, dar nu se pot substitui autoritatilor statului.

Presedintele CJ spune ca organizatiile trebuie sa-si coordoneze activitatea astfel sa poata colabora cu institutiile statului intr-o asa maniera incat consumatorii sa beneficieze de o protectie mai buna.

"Nu cred ca este corect un asemenea comportament, pentru ca putem crea efecte de panica si putem aduce prejudicii persoanelor juridice sau fizice, dintr-un exces de zel si dintr-o dorinta de a demonstra ca suntem foarte active. E nevoie de chibzuinta. Altminteri, nu demonstram altceva, de la revolutie incoace, decat ca ne-am invartit in jurul cozii. Mi s-a creat impresia ca ne-am intors la momentul decembrie 1989 cand cineva de la balconul Teatrului Mihai Eminescu striga catre multime: Atentie, teroristii au otravit apa!", a declarat Mihai Tabuleac, presedintele CJ.

Declaratiile lui Mihai Tabuleac vin la cateva zile dupa ce Asociaţia Consumatorconsilor Europeni din Romania a anuntat public faptul ca apa din Botoşani nu este potabila.

Asociatia este infiintata de scurt timp de catre fostul vicepreşedinte al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, Gheorghe Ciubotaru.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Se întrerupe apa în centrul orașului. Vezi străzile afectate!

Marţi, 18 Septembrie 2018
1316

S.C. Nova Apaserv S.A. Botoşani anunţă că miercuri, 19 septembrie 2018, în intervalul orar 9:00-16:00, S.C. Elsaco Electronic S.R.L. are programate lucrări în zona Pietonal Trans...

Adolescent în comă, găsit de o bătrână în scara blocului!

Marţi, 18 Septembrie 2018
603

Spaimă teribilă pentru o bătrână care, vrând să iasă din apartament, a dat pe scara blocului peste un adolescent despre care a crezut inițial că nu mai suflă! Femeia a sunat ...

A crezut că e în România, dar a fost imediat arestată: O româncă beată a făcut scandal într-un spital din Italia!

Marţi, 18 Septembrie 2018
868

O femeie româncă în vârstă de 36 de ani a fost arestată în provincia Padova din Italia, după ce a făcut scandal într-un spital la care a fost transportată în ...