Opt firme interesate de modernizarea drumului judetean de la Mihalaseni

Opt firme interesate de modernizarea drumului judetean de la Mihalaseni

 Cristian Achitei, vicepresedinte al Consiliului Judetean Botosani  

Doar opt firme s-au aratat interesate, ieri, la deschiderea ofertelor pentru lucrarea de modernizare a drumului judetean de la Mihalaseni.

"A fost prima licitatie de lucrari pe Programul Operational Sectorial pe axa 2.Ieri a fost deschiderea ofertelor, urmand ca in 20 de zile comisia sa faca adjudecarea ofertei", a declarat Cristian Achitei, vicepresedintele Consiliului Judetean Botosani.

Din cele opt firme care s-au prezentat la licitatie, doar trei sunt din Botosani, si anume, SC Tehnic Assist SRL, SC Victor Construct SA si SC Transporturi Auto SA. Celelalte firme sunt din Iasi, Pitesti, Oituz, Bacau si Galati.

Potrivit lui Cristian Achitei, de saptamana viitoare incepe si licitatia de proiectare pentru actualizare si refacere a studiului de fezabilitate la Vama Radauti Prut, intrucat este deja un studiu de fezabilitate din 2007, care trebuie adus in conformitate cu legislatia in vigoare.

Joi va avea loc si licitatia pentru modernizarea drumul judetean Lozna-Dersca.

"In a doua jumatate a anului se va lucra serios in judetul Botosani. Eu sper ca la 1 iunie sa am si contractele semnate. Ma bucur ca pana acuma nu am avut contestatie la caietele de sarcini, asa cum se proceda inainte. Noi am incercat ca in caietul de sarcini sa nu mai prindem tot felul de conditii din acelea cum se puneau inainte", a conchis vicepresdintele CJ.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Beat și cu tupeu: A refuzat să-i fie recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei!

astăzi, 10:27
150

Botoșăneanul în vârstă de 38 de ani a fost tras pe dreapta, rezultatul etilotestului indicând starea de ebrietate a șoferului. Cu toate acestea, bărbatul a refuzat recoltarea&nb...

Conferința "1918: victoria geografiei asupra istoriei nedrepte", la Biblioteca Județeană "Mihai Eminescu" Botoșani

astăzi, 10:04
30

Memorialul Ipotești – Centrul Național de Studii "Mihai Eminescu" inițiază seria de conferințe dedicate Unirii de la 1918, simbolic, în data de 27 martie, câ...

Avertisment pentru conducătorii auto! Ninsori abundente în Moldova!

astăzi, 09:54
438

Dacă plecați la drum, asigurați-vă că aveți asupra voastră un număr de telefon la care să aflați datele actualizate despre starea vremii și a carosabilului.Începând din noap...