Opt firme interesate de modernizarea drumului judetean de la Mihalaseni

Opt firme interesate de modernizarea drumului judetean de la Mihalaseni

 Cristian Achitei, vicepresedinte al Consiliului Judetean Botosani  

Doar opt firme s-au aratat interesate, ieri, la deschiderea ofertelor pentru lucrarea de modernizare a drumului judetean de la Mihalaseni.

"A fost prima licitatie de lucrari pe Programul Operational Sectorial pe axa 2.Ieri a fost deschiderea ofertelor, urmand ca in 20 de zile comisia sa faca adjudecarea ofertei", a declarat Cristian Achitei, vicepresedintele Consiliului Judetean Botosani.

Din cele opt firme care s-au prezentat la licitatie, doar trei sunt din Botosani, si anume, SC Tehnic Assist SRL, SC Victor Construct SA si SC Transporturi Auto SA. Celelalte firme sunt din Iasi, Pitesti, Oituz, Bacau si Galati.

Potrivit lui Cristian Achitei, de saptamana viitoare incepe si licitatia de proiectare pentru actualizare si refacere a studiului de fezabilitate la Vama Radauti Prut, intrucat este deja un studiu de fezabilitate din 2007, care trebuie adus in conformitate cu legislatia in vigoare.

Joi va avea loc si licitatia pentru modernizarea drumul judetean Lozna-Dersca.

"In a doua jumatate a anului se va lucra serios in judetul Botosani. Eu sper ca la 1 iunie sa am si contractele semnate. Ma bucur ca pana acuma nu am avut contestatie la caietele de sarcini, asa cum se proceda inainte. Noi am incercat ca in caietul de sarcini sa nu mai prindem tot felul de conditii din acelea cum se puneau inainte", a conchis vicepresdintele CJ.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Adolescent înecat în Iazul Polonic!

Duminică, 22 Iulie 2018
2085

S-a întâmplat duminică după-amiază în Dorohoi, după ce un grup de prieteni s-au dus la scăldat în iazul din marginea municipiului. Tânărul de 17 ani ar fi intrat &i...

Jim Fergus - "O mie de femei albe"

Duminică, 22 Iulie 2018
207

Recenziile favorabile, ideea că povestea are la bază un moment mai puţin cunoscut şi mai puţin mediatizat din istoria Statelor Unite şi afirmaţia lui Gérard Depardieu, aflată pe coperta...

Avertizare meteo de furtună!

Duminică, 22 Iulie 2018
983

Astfel, până la ora 21:15, în comunele Vlădeni, Șendriceni, Vârfu Câmpului, Dersca, Mihăileni, Leorda, Cândești, Brăești, Văculești, Lozna precum şi în or...