Opt firme interesate de modernizarea drumului judetean de la Mihalaseni

Opt firme interesate de modernizarea drumului judetean de la Mihalaseni

 Cristian Achitei, vicepresedinte al Consiliului Judetean Botosani  

Doar opt firme s-au aratat interesate, ieri, la deschiderea ofertelor pentru lucrarea de modernizare a drumului judetean de la Mihalaseni.

"A fost prima licitatie de lucrari pe Programul Operational Sectorial pe axa 2.Ieri a fost deschiderea ofertelor, urmand ca in 20 de zile comisia sa faca adjudecarea ofertei", a declarat Cristian Achitei, vicepresedintele Consiliului Judetean Botosani.

Din cele opt firme care s-au prezentat la licitatie, doar trei sunt din Botosani, si anume, SC Tehnic Assist SRL, SC Victor Construct SA si SC Transporturi Auto SA. Celelalte firme sunt din Iasi, Pitesti, Oituz, Bacau si Galati.

Potrivit lui Cristian Achitei, de saptamana viitoare incepe si licitatia de proiectare pentru actualizare si refacere a studiului de fezabilitate la Vama Radauti Prut, intrucat este deja un studiu de fezabilitate din 2007, care trebuie adus in conformitate cu legislatia in vigoare.

Joi va avea loc si licitatia pentru modernizarea drumul judetean Lozna-Dersca.

"In a doua jumatate a anului se va lucra serios in judetul Botosani. Eu sper ca la 1 iunie sa am si contractele semnate. Ma bucur ca pana acuma nu am avut contestatie la caietele de sarcini, asa cum se proceda inainte. Noi am incercat ca in caietul de sarcini sa nu mai prindem tot felul de conditii din acelea cum se puneau inainte", a conchis vicepresdintele CJ.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un tată disperat își caută copilul. A mers să îl ia de la școală dar nu l-a mai găsit!

Vineri, 19 Ianuarie 2018
4832

Părinții copilului în vârstă de 7 ani și jumătate au divorțat în anul 2013. Potrivit avocatului tatălui, instanța a stabilit custodie comună, cu un program de vizită, și d...

Un botoşănean a adormit la volan şi a produs un accident de circulaţie!

Vineri, 19 Ianuarie 2018
982

Botoşăneanul, aflat la volanul unui VW Golf, ar fi adormit şi a pătruns pe sensul opus unde a impactat un autoturism Dacia Logan ce circula dinspre Bacău.În urma impactului şoferu...

Accident de circulaţie provocat de un fost primar! A lovit cu mașina o tânără!

Vineri, 19 Ianuarie 2018
1496

Vasile Hânganu, de 73 de ani, fost primar al oraşului Bucecea, se afla la volanul unei autoutilitare Ford şi a ieşit din parcarea din faţa cinematografului pe strada Ion Pillat, însă ...