Opt firme interesate de modernizarea drumului judetean de la Mihalaseni

Opt firme interesate de modernizarea drumului judetean de la Mihalaseni

 Cristian Achitei, vicepresedinte al Consiliului Judetean Botosani  

Doar opt firme s-au aratat interesate, ieri, la deschiderea ofertelor pentru lucrarea de modernizare a drumului judetean de la Mihalaseni.

"A fost prima licitatie de lucrari pe Programul Operational Sectorial pe axa 2.Ieri a fost deschiderea ofertelor, urmand ca in 20 de zile comisia sa faca adjudecarea ofertei", a declarat Cristian Achitei, vicepresedintele Consiliului Judetean Botosani.

Din cele opt firme care s-au prezentat la licitatie, doar trei sunt din Botosani, si anume, SC Tehnic Assist SRL, SC Victor Construct SA si SC Transporturi Auto SA. Celelalte firme sunt din Iasi, Pitesti, Oituz, Bacau si Galati.

Potrivit lui Cristian Achitei, de saptamana viitoare incepe si licitatia de proiectare pentru actualizare si refacere a studiului de fezabilitate la Vama Radauti Prut, intrucat este deja un studiu de fezabilitate din 2007, care trebuie adus in conformitate cu legislatia in vigoare.

Joi va avea loc si licitatia pentru modernizarea drumul judetean Lozna-Dersca.

"In a doua jumatate a anului se va lucra serios in judetul Botosani. Eu sper ca la 1 iunie sa am si contractele semnate. Ma bucur ca pana acuma nu am avut contestatie la caietele de sarcini, asa cum se proceda inainte. Noi am incercat ca in caietul de sarcini sa nu mai prindem tot felul de conditii din acelea cum se puneau inainte", a conchis vicepresdintele CJ.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
382

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
140

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
408

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...