Modificări în organigrama societății Nova Apaserv, cu relocări de posturi. Ce se pregătește!

Membrii Adunării Generale a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară "Aqua Botoșani" au avizat, vineri, modificarea structurii organizatorice la societatea Nova Apaserv. 

Modificări în organigrama societății Nova Apaserv, cu relocări de posturi. Ce se pregătește!

Directorul operatorului de apă, Albert Tănase, a explicat că s-au impus la nivelul societății relocări de posturi pentru a acoperi din deficitul mare de personal cu care se confruntă la ora actuală unitatea pe partea de exploatare.

O altă posibilitate în afara relocării nu există, după cum susține directorul Nova Apaserv, pentru că legislația nu permite angajarea de personal pe această zonă.

"Înregistrăm la ora actuală un deficit mare de personal pe partea de exploatare, legislația în vigoare nepermițându-ne posibilitatea măririi organigramei și efectuarea de angajări strict pe partea operațională. Am încercat să identific toate variantele posibile de a reloca anumite posturi din alte segmente de activitate către partea operațională. Au fost două-trei posturi pe care le-am relocat de pe partea TESA, câteva alte posturi pe care am reușit să le distribui tot pe partea operațională. Față de organigrama actuală nu sunt mari modificări decât cu aceste posturi care au fost relocate", a declarat Albert Tănase.

Organigrama aprobată vineri nu este însă definitivă. La nivelul societății se va face o reorganizare mai amplă până la finele anului. 

"Conform ultimei hotărâri a Consiliului de Administrație veți fi convocați pentru aprobarea unei noi organigrame undeva în luna octombrie-noiembrie și abia acea organigramă va fi cea care va fi rezultatul unei analize din punct de vedere structural și organizațional organizată în cadrul societății. Această organigramă are nevoie de avizul dumneavoastră și avizul Consiliului de Administrație pentru a reuși să facem măcar parțial acea echilibrare de personal pe partea operațională", le-a spus Tănase membrilor AGA.

 

 

Spune-ne opinia ta