Nova Apaserv face angajări. Au fost scoase la concurs zece posturi

Nova Apaserv face angajări. Au fost scoase la concurs zece posturi

La început de an, societatea Nova Apaserv a scos la concurs mai multe posturi vacante atât la nivelul sediului din municipiul Botoşani, cât şi la staţiile din judeţ.

Unul dintre posturile scoase la concurs este de laborant la Laboratorul de la Bucecea pentru care nu este necesară vechime în muncă şi se cer studii liceale finalizate cu diplomă de bacalaureat în profil sau cursuri de calificare în meseria de laborant. Se mai angajează un primitor/distribuitor în cadrul Serviciului Aprovizionare-Administrativ, un referent în cadrul Compartimentului facturare-încasare, dar şi un casier pentru Centrul zonal Siret.

În cadrul Unităţii de Exploatare Bazin Siret se angajează responsabil P.L.U.P/operator devize, un sudor pentru Sectorul Municipiul Botoşani, un instalator apă-canal.

Un post de inginer automatist a fost scos la concurs la Sectorul Cătămărăşti, unul de tehnician în cadrul Sectorului Ştefăneşti, şi un operator hidraulic, la Staţia de Tratare a Apei Ştefăneşti.

Înscrierile la concurs se pot face până la data de 18 ianuarie la sediul societăţii, iar după verificarea dosarelor cei admişi vor susţine o probă scrisă.

Vezi AICI detalii despre posturile scoase la concurs!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
134

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
101

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
275

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...