Locutorii din două orașe și 15 comune din Botoșani și Iași rămân două zile fără apă după o avarie la Stânca

Locutorii din două orașe și 15 comune din Botoșani și Iași rămân două zile fără apă după o avarie la Stânca

Nova Apaserv SA a anunțat astăzi că o nouă avarie apărută la rețea o forțează să oprească apa în două orașe și 13 comune din județul Botoșani, precum și în două comune din județul Iași, care sunt alimentate de la aceeași rețea.

„Din cauza unei avarii apărute pe conducta de aducţiune PEHD  Dn 560 mm, în zona localităţii Stânca-Ştefăneşti, Nova Apaserv a anunţat oprirea sistemului de alimentare cu apă, începând cu ziua de marţi 16 februarie 2021 ora 08:00, pentru o perioadă de 36 ore”, a anunțat compania într-un comunicat de presă.

Vor rămâne fără apă locuitorii din oraşul Ştefăneşti, oraşul Săveni, respectiv comunele: Româneşti, Santa Mare, Călăraşi, Răuseni, Todireni, Albeşti, Truşeşti, Dângeni, Ungureni, Dobârceni, Durneşti, Mihălăşeni, Hlipiceni, inclusiv comunele Bivolari, Andrieşeni din judeţul Iaşi.

“Rugăm toţi utilizatorii afectaţi să-şi constituie minime rezerve de apă. S.C. Nova Apaserv S.A. Botoşani își cere scuze față de abonații afectați și îi asigură că se va interveni cu operativitate pentru finalizarea lucrărilor astfel încat disconfortul creat să fie cât mai redus”, a mai adăugat compania.

 

Spune-ne opinia ta