Fără pensionari, de anul viitor, într-o unitate subordonată Consiliului Judeţean

Fără pensionari, de anul viitor, într-o unitate subordonată Consiliului Judeţean

Preşedintele Consiliului Judeţean nu mai vrea ca într-una dintre societăţile subordonate instituţiei pe care  conduce, o serie de posturi, în special de la birouri, să fie ocupate de pensionari şi a avut deja o discuţie cu directorul unităţii vizavi de acest aspect.

Costică Macaleţi susţine de la 1 ianuarie 2018 pensionarii nu se vor mai regăsi printre angajaţii societăţii Nova Apaserv. Posturile lăsate libere de aceştia ar putea fi desfiinţate şi făcute mai multe angajări pe zona de intervenţie.

“Am promisiune fermă din partea domnului director că de pe 1 ianuarie nu vor mai fi pensionari angajaţi, sunt contracte de muncă şi expiră. S-au aciuat pensionari în zona TESA, nu vreau să comentez prea multe, dar nu este corect. Poate angajăm în partea de jos a piramidei”, a comentat Costică Macaleţi.

În ultimii ani la operatorul de apă s-au angajat persoane care în trecut nu au avut nicio treabă cu acest domeniu, unele dintre acestea ocupând la un moment dat chiar funcţii de conducere în instituţii publice.

 

 

Spune-ne opinia ta