Eltrans nu vrea să preia activitatea de blocare a mașinilor. "Este un fel de fugă de răspundere și de muncă"

 Eltrans nu vrea să preia activitatea de blocare a mașinilor. "Este un fel de fugă de răspundere și de muncă"

Propunerea primarului muncipiului Botoșani, Cătălin Flutur, ca activitatea de blocare/ridicare a mașinilor parcate neregulamentar și de administrare a parcărilor cu plată să fie preluată de o societate subordonată Consiliului Local, respectiv Eltrans, nu este agreată de șefii societății.

Cătălin Flutur a precizat că cei de la Eltrans au transmis că nu ar avea unde să depoziteze mașinile ridicate, deși edilul a specificat că situațiile în care autoturismele vor fi ridicate vor fi foarte rare, doar în cazuri excepționale.

În cursul zilei de vineri va avea loc o întâlnire cu reprezentanții firmei de transport în comun din subordinea Consiliului Local pentru a se discuta despre preluatea activității pe care a desfășurat-o la un moment dat firma Hi Speed Recovery, de la care municipalitatea a achiziționat mai multe bunuri care stau nefolosite de mult timp.

"Noi am lansat ideea să meargă înspre Eltrans pentru a le oferi și un debușeu în perioada în care se vor face acele lucrări (n.red. lucrările la calea de rulare a tramvaiului). Eltransul ne-a răspuns că e greu. Vineri vom avea o discuție cu ei pe tema aceasta. Le-am oferit o soluție optimă celor de la Eltrans, pentru că va fi o perioadă grea pentru ei. Eltransul spune că nu are unde să pună eventualele mașini ridicate. Nici nu se punea problema de ridicat mașini, cu toate că avem câteva hectare acolo, la Eltrans. Este un fel de fugă de răspundere și de muncă", a declarat primarul Cătălin Flutur.

 

Spune-ne opinia ta