Decizie favorabilă Urban Serv în bătălia pentru colectarea și transportul deșeurilor!

Societatea Urban Serv a mai făcut un pas spre semnarea contractului pentru colectarea și transportul deșeurilor din zona patru.

Decizie favorabilă Urban Serv în bătălia pentru colectarea și transportul deșeurilor!

Comisia Națională de Soluționare a Contestațiilor (CNSC) a respins cele două contestații depuse la licitația în urma căreia Urban Serv a fost desemnată câștigătoare.

Dacă această decizie nu va fi atacată de firmele contestatare în instanță, Urban Serv poate semna contractul cu autoritatea contractantă, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Ecoproces.

"A fost publicat pe site-ul Consiliului Național de Soluționare a Contestațiilor răspunsul la cele două contestații depuse de Rosal București și asocierea Rosal Roman-Diasil Suceava, împotriva autorității contractante, Ecoproces Botoșani, privitor la declararea ofertei societății Urban Serv ca fiind câștigătoare pentru zona patru a județului Botoșani. S-au respins cele două contestații rămânând valabilă hotărârea luată de autoritatea contractantă. Cele două firme au posibilitatea legală ca în termen de zece zile să atace în instanță hotărârea CNSC. Sperăm ca instanța să păstreze decizia CNSC astfel încât să rămânem firma câștigătoare care ne vom ocupa de colectarea și transportul deșeurilor din zona patru, care este și cea mai mare din județ", a declarat Simion Drelciuc, directorul Urban Serv.

Zona patru pentru care a licitat societatea Urban Serv cuprinde municipiul Botoșani și orașul Bucecea și un număr de peste 40 de localități. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Peste 5 milioane de lei primite de judeţul Botoşani la rectificarea bugetară. Unde se duc banii!

Joi, 21 Septembrie 2017
629

În urma rectificării bugetare ce a fost operată la nivel central judeţului Botoşani i-a fost alocată suma de 5.181 milioane de lei, din sume defalcate din taxa pe valoare adăugată pentru ...

Şeful ISU Botoşani, către directorii de şcoli: "Nu este ISU împotriva eliberării autorizaţiei de securitate la incendiu, dar nu putem să..."

Joi, 21 Septembrie 2017
577

Col. Cristian Amarandei, şeful Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, a precizat că din cele 508 unităţi de învăţământ de pe raza judeţului, în urma verific...

Ajutor cerut prefectului de sinistraţii de pe Primăverii. "Dacă se va stabili că neglijenţa e cauza exploziei, problema nu e bună"

Joi, 21 Septembrie 2017
693

Oamenii i-au cerut reprezentantului Guvernului în teritoriu să facă demersuri în vederea obţinerii unor fonduri de la nivel central cu care să fie achitate lucrările de consolidare ca...