Decizie favorabilă Urban Serv în bătălia pentru colectarea și transportul deșeurilor!

Societatea Urban Serv a mai făcut un pas spre semnarea contractului pentru colectarea și transportul deșeurilor din zona patru.

Decizie favorabilă Urban Serv în bătălia pentru colectarea și transportul deșeurilor!

Comisia Națională de Soluționare a Contestațiilor (CNSC) a respins cele două contestații depuse la licitația în urma căreia Urban Serv a fost desemnată câștigătoare.

Dacă această decizie nu va fi atacată de firmele contestatare în instanță, Urban Serv poate semna contractul cu autoritatea contractantă, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Ecoproces.

"A fost publicat pe site-ul Consiliului Național de Soluționare a Contestațiilor răspunsul la cele două contestații depuse de Rosal București și asocierea Rosal Roman-Diasil Suceava, împotriva autorității contractante, Ecoproces Botoșani, privitor la declararea ofertei societății Urban Serv ca fiind câștigătoare pentru zona patru a județului Botoșani. S-au respins cele două contestații rămânând valabilă hotărârea luată de autoritatea contractantă. Cele două firme au posibilitatea legală ca în termen de zece zile să atace în instanță hotărârea CNSC. Sperăm ca instanța să păstreze decizia CNSC astfel încât să rămânem firma câștigătoare care ne vom ocupa de colectarea și transportul deșeurilor din zona patru, care este și cea mai mare din județ", a declarat Simion Drelciuc, directorul Urban Serv.

Zona patru pentru care a licitat societatea Urban Serv cuprinde municipiul Botoșani și orașul Bucecea și un număr de peste 40 de localități. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Majorarea tarifului pentru salubritate, cerută de cinci ori de Urban Serv

astăzi, 13:50
296

Societatea Urban Serv nu a primit niciun răspuns de la autoritatea locală vizavi de solicitarea de majorare a tarifului pentru operaţiunile de salubrizare de pe străzile din municipiul Botoşani, ...

Sume propuse spre a fi repartizate primăriilor din judeţ, din cota de TVA şi impozitul pe venit

astăzi, 13:10
427

Aceste sume sunt destinate pentru achitarea arieratelor, susţinerea programelor de dezvoltare locală şi a proiectelor de infrastructură care necesită cofinanţare. Sumele propuse pentru fiecare u...

Contractele pentru deszăpezirea drumurilor judeţene încă nu au fost semnate

astăzi, 12:35
190

Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri Botoşani nu a încheiat nici până la această dată contractele pentru activitatea de pe drumurile judeţene în perioada sezonului rece. ...