Pericol pentru șoferi pe o stradă din municipiul Botoșani! FOTO

Șoferii care circulă prin municipiul Botoșani trebuie să fie cu mare băgare de seamă când ajung pe una dintre străzile orașului, să nu își strice mașinile din cauza unei surpări ce a apărut chiar pe mijlocul părții carosabile.

 

Pericol pentru șoferi pe o stradă din municipiul Botoșani! FOTO

Se întâmplă la intersecția străzilor Tiberiu Crudu cu Constantin Gane, unde pe o porțiune de câțiva metri unde au fost puse pavele șoseaua s-a lăsat foarte tare. Situația a fost semnalată de un cetățean pe grupul de pe Facebook Botosani Radar Oficial, și a generat numeroase comentarii.

Cei care locuiesc în zonă sau care circulă des cu mașinile pe acolo spun că situația trenează de câteva luni, dar că în ultimele zile s-a surpat tot mai tare. 

"O teava sparta..pamantul nu a fost tasat cum trebuie...lucrare de mantuiala...", a comentat unul dintre botoșăneni pe rețeaua de socializare. 

Situația a ajuns și în atenția reprezentanților primăriei care susțin că luni se va interveni pentru a se depista care este cauza care duce la tasarea pământului. 

"Au fost colegii de la edilitare în teren. Se pare că acolo este o tasare inegală a pământului. Luni vor intra echipele, vor decoperta să vadă ce este dedesubt. Este posibil să fie o avarie, vom intra împreună cu firma care face întreținere pentru a vedea ce este. Vom rezolva problema. Tasarea s-a accentuat în ultimele zile de unde noi putem trage concluzia că s-ar putea să fie o avarie", a precizat viceprimarul Marian Murariu.







 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
165

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
171

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
251

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...