Conducerea Modern Calor: "Nu oprim furnizarea. Autoritatea locală să-și achite obligațiile"!

Conducerea Modern Calor: "Nu oprim furnizarea. Autoritatea locală să-și achite obligațiile"!

 Florin Sandu, director general Modern Calor  

S.C Modern Calor S.A. informează clienții că nu există riscul de a se opri furmizarea apei calde, ipoteză înaintată luni, de către primarul municipiului Botoșani, în cadrul unei conferințe de presă (detalii aici)

“Nu comentăm motivele pentru care reprezentantul administrației municipiului Botoșani a făcut respectiva declarație. Ceea ce este important de comunicat, este că noi nu oprim furnizarea și că purtăm negocieri pentru încheierea unui nou contract de furnizare a gazului metan. De la autoritatea locală însă așteptăm să-și achite obligațiile, conform contractului de delegare a serviciului de producere, transport și furnizare a energiei termice, pentru a putea face o previziune corectă asupra veniturilor, care să ne asigure necesarul de fonduri pentru desfășurarea în bune condiții activității", a declarat reprezentantul Modern Calor, director general Florin Sandu.

Totodată, Modern Calor transmite că, potrivit art.8.2, lit. g din contractul de delegare a serviciului de producere, transport și furnizare a energiei termice, autoritatea locală a municipiului Botoșani are obligația de a achita diferența dintre prețul local de producere, transport și furnizare a energiei termice și cel de facturare către populație, "obligație neachitată din luna aprilie 2018".

"Referitor la refuzul solicitării făcute de Primărie, privind punerea la dispoziție a bazinului de ape uzate de la CET pentru preluarea dejecțiilor de la Parcul de agrement Cornișa și a apelor pluviale de pe strada Pacea (detalii aici, nota red.), precizăm doar că S.C. Modern Calor este licențiat pentru producerea și furnizarea de energie termică și nu pentru asigurarea serviciilor de canalizare", se arată în finalul comunicatului de presă remis redacției de către conducerea S.C. Modern Calor S.A.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îl cinstim astăzi pe Sf. Ap. Simeon, rudenia Domnului, Episcopul Ierusalimului

astăzi, 08:00
2

Sfântul Simeon (†107) era fiu al lui Cleopa, fratele bun al lui Iosif, logodnicul Fecioarei Maria, după cum mărturisesc scriitorii Eusebiu de Cezareea, Gheorghe Chedrin şi Nichifor Xan...

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
416

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
734

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...