Trupele americane vor sosi in Polonia, Romania si tarile baltice luna viitoare!

Trupele vor sosi in portul german Bremerhaven pe 6 ianuarie si vor fi desfasurate imediat in Polonia, tarile baltice si Romania!

Trupele americane vor sosi in Polonia, Romania si tarile baltice luna viitoare!

Statele Unite trimit trupe in Polonia, tarile baltice si Romania luna viitoare, in vederea consolidarii securitatii in regiune, anunta oficiali americani si polonezi in domeniul Apararii, relateaza The Associated Press, citat de News.ro

Ministrul polonez al Apararii Antoni Macierewicz a facut acest anunt miercuri, in urma unei intalniri cu locotenent-generalul Ben Hodges, comandantul trupelor terestre americane in Europa, la Zagan, in vestul Poloniei.  

O echipa din Brigada blindata de lupta de la Fort Carson, in Colorado, va fi mobilizata la Zagan luna viitoare, iar un batalion va fi mobilizat pe 1 aprilie la Orzysz in nord-estul Poloniei.

Macierewicz a declarat ca este "foarte fericit de decizia luata de partea americana in vederea unei desfasurari mai devreme".

Insa Fortele Terestre americane au declarat pentru The Associated Press ca mobilizarea nu a fost accelerata si ca are loc asa cum a fost programata.

Hodges a spus ca trupele vor sosi in portul german Bremerhaven pe 6 ianuarie si vor fi desfasurate imediat in Polonia, tarile baltice si Romania.  

Transferul lor va fi cronometrat si considerat un test cu privire la "cat de repede se poate misca aceasta forta din port pe teren", a declarat generalul. "Am incredere in semnalul foarte puternic, (in) mesajul pe care il transmite, (si anume ca) Statele Unite, impreuna cu restul NATO, sunt angajate fata de descurajarea" Rusiei, a spus Hodges.

El a precizat ca brigada blindata a plecat deja din baza ei din Colorado si se imbarcheaza pe nave.  

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...