Sorin Bradu trece de cealalta parte a ecranului!

Sorin Bradu trece de cealalta parte a ecranului!

 SORIN BRADU: Sunt membru PNL din anul 2003, dar nu am participat activ!  

Sorin Bradu, fostul director al televiziunii locale Tele M, a devenit secretar executiv in filiala PNL Botosani.

Noua functie a liberalului Sorin Bradu vine dupa schimbarea presedintiei PNL Botosani, chiar daca, potrivit noului secretar executiv, este membru de partid din anulul 2003.

"Ma voi implica in primul rand in campania electorala ce va urma pentru alegerile europarlamentare. Sunt membru PNL din anul 2003, dar nu am participat activ", a precizat Sorin Bradu, secretar executiv in cadrul PNL Botosani.

Noua functie ocupata de fostul director TLM este proaspat infiintata in cadrul filialei PNL Botosani. Lantul schimbarilor in PNL Botosani, initiate de Florin Turcanu, presedintele liberalilor, par a nu se termina inca.

O noua functie a primit si Relu Tarzioru, primarul orasului Saveni, si anume functia de secretar coordonator in cadrul PNL Botosani. Singurul contracandidat al lui Tarzioru a fost tot un primar, si anume Verginel Gireada, primarul comunei Mihai Eminescu, care a pierdut la voturi in fata colegului sau liberal.

"Este o functie pe care o primesc cu mare incredere, sunt sigur ca vor fi multe lucruri de facut la filiala PNL Botosani. Toti colegii nostri vor putea sa-si spuna punctul de vedere. Inainte eram contransi in a face declaratii de presa, in schimb, acum este democratie", a declarat Relu Tarzioru, secretar coordonator al PNL Botosani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Regulamentul Concursului de Eseuri și Poezie ”Sfinții închisorilor”, ediția a VI-a, Botoșani 2024

astăzi, 14:16
5

Competiția își propune să scoată în evidență, prin valorificarea viziunii tinerilor elevi, rolul și importanța jertfei pătimitorilor din închisorile comuniste; transformări...

Zilele municipiului Botoșani în atenția jandarmilor și în acest an! (foto)

astăzi, 14:05
24

Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani a suplimentat efectivele care vor asigura ordinea și siguranța publică la Zilele municipiului Botoșani, manifestare cultural-artistică organizată &i...

Moartea cutremurătoare a lui Ionuț în Italia, în noaptea de Paști, într-un container de haine uzate!

astăzi, 13:32
458

Costantin Romeo Ionuț Antonie, tânăr român de 23 de ani, a murit într-un mod tragic duminică noaptea spre luni, în timp ce încerca să sustragă haine dintr-un contain...