Moartea cutremurătoare a lui Ionuț în Italia, în noaptea de Paști, într-un container de haine uzate!

Avea doar 23 de ani și toată viața înainte, visa să aibă o casă a lui. ”În schimb, a murit în acest mod atât de absurd”, spun rudele înmărmurite de durere.

Moartea cutremurătoare a lui Ionuț în Italia, în noaptea de Paști, într-un container de haine uzate!

   Foto: rotalianul.com

Costantin Romeo Ionuț Antonie, tânăr român de 23 de ani, a murit într-un mod tragic duminică noaptea spre luni, în timp ce încerca să sustragă haine dintr-un container galben pentru colectarea hainelor uzate.

Familia tânărului este răpusă de durere: „Avea doar 23 de ani și toată viața înainte, visa să aibă o casă a lui și, în schimb, a murit în acest mod atât de absurd”.

Ionuț, cunoscut printre prieteni ca Jony, s-a stabilit în Italia acum 5 ani și lucra ocazional ca zidar, menționează publicația Eco di Bergamo.

El locuia într-o clădire veche de pe via Bergamo la Fara d’Adda, doar la 600 de metri de locul incidentului, scrie Rotalianul.com. Potrivit înregistrărilor de pe camerele de supraveghere, incidentul s-a petrecut la ora 2:00 noaptea.

Gabriel Barzava, cumnatul lui Ionuț, a povestit cu ochii în lacrimi: „Duminică am sărbătorit Paștele ortodox împreună în grădină. A fost o zi de sărbătoare și distracție. Apoi, noaptea, nu știu ce i-a venit în minte. Avea doar 23 de ani și toată viața înainte, visa să aibă o casă a lui și, în schimb, a murit în acest mod atât de absurd”.

La 2:00 noaptea, tânărul a sărit gardul centrului ecologic și a încercat să fure haine, rămânând prins în mecanismul de închidere al containerului galben. El s-a blocat cu capul și brațele în contanier, până la nivelul toracelui, realizând prea târziu că nu mai poate ieși. Cauza decesului a fost asfixia prin comprimarea diafragmei. Clapa containerului de deasupra capului i-ar fi comprimat cutia toracică, împiedicându-l să respire.

Corpul său a fost descoperit aproximativ șase ore mai târziu de un lucrător, care inițial a crezut că vede haine aruncate neglijent, dar a observat ulterior că erau picioarele unui om.

Abia după o oră de muncă pompierii au reușit extragerea corpului. Ionuț nu avea asupra lui niciun document de identitate și identificarea nu a fost una ușoară.

Ionuț a avut câteva abateri de la respectarea legii, sustrăgând obiecte de mică valoare, dar nu fusese niciodată oficial acuzat și se pare că își îndreptase comportamentul în ultimul timp:

„Până acum cinci luni, uneori făcea aceste prostii de a merge să fure lucruri de mică valoare, dar nu fusese niciodată acuzat. Și apoi se oprise. Alaltăieri noapte, însă, cine știe ce i-a trecut prin minte”, a mai adăugat Gabriel.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Foc într-un apartament din municipiul Botoșani, vecinii au chemat urgent pompierii! (Foto)

astăzi, 22:03
150

Mai multe bunuri din bucătăria unui apartament, situat la etajul III, au fost cuprinse de flăcări. Când s-a produs evenimentul de pe strada Vârnav, proprietarii nu erau acasă. Vecinii...

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

astăzi, 21:22
38

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 19:16
53

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...