Accidentat grav in fata tatalui sau!

Accidentat grav in fata tatalui sau!
Un copil de numai 4 ani a ajuns pe patul de spital după ce a fost victima unui accident petrecut chiar în prezenţa tatălui său!

Evenimentul rutier vine la doar o zi de la un alt accident soldat cu ranirea unui copil, în vârstă de 5 ani, ca urmare a traversării neregulamentare pe fondul nesupravegherii de către părinţi, ambele accidente petrecându-se in Botosani.

"Astfel, joi, în jurul orei 18.45, în timp ce M. Emanuel, de 20 de ani, din satul Cătămărăşti Deal, comuna Mihai Eminescu, judeţul Botoşani, posesor al permisului de conducere categoria B din anul 2008, conducea autoturismul proprietate personală pe strada Cornişa din municipiul Botoşani, a surprins şi accidentat grav un minor de 4 ani din municipiul Botoşani, care, deşi era însoţit de către tatăl său, s-a angajat neregulamentar în traversarea străzii", a mentionat comisar Manuela Ieremie, purtator de cuvant al IPJ Botosani.

În urma accidentului, minorul a suferit leziuni grave fiind internat la Spitalul de Pediatrie Botoşani.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ, după care a fost condus la Spitalul Judeţean Botoşani, unde i s-au recotat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că accidentul s-a produs din culpa minorului, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
142

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
515

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
209

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...