Sorin Bradu trece de cealalta parte a ecranului!

Sorin Bradu trece de cealalta parte a ecranului!

 SORIN BRADU: Sunt membru PNL din anul 2003, dar nu am participat activ!  

Sorin Bradu, fostul director al televiziunii locale Tele M, a devenit secretar executiv in filiala PNL Botosani.

Noua functie a liberalului Sorin Bradu vine dupa schimbarea presedintiei PNL Botosani, chiar daca, potrivit noului secretar executiv, este membru de partid din anulul 2003.

"Ma voi implica in primul rand in campania electorala ce va urma pentru alegerile europarlamentare. Sunt membru PNL din anul 2003, dar nu am participat activ", a precizat Sorin Bradu, secretar executiv in cadrul PNL Botosani.

Noua functie ocupata de fostul director TLM este proaspat infiintata in cadrul filialei PNL Botosani. Lantul schimbarilor in PNL Botosani, initiate de Florin Turcanu, presedintele liberalilor, par a nu se termina inca.

O noua functie a primit si Relu Tarzioru, primarul orasului Saveni, si anume functia de secretar coordonator in cadrul PNL Botosani. Singurul contracandidat al lui Tarzioru a fost tot un primar, si anume Verginel Gireada, primarul comunei Mihai Eminescu, care a pierdut la voturi in fata colegului sau liberal.

"Este o functie pe care o primesc cu mare incredere, sunt sigur ca vor fi multe lucruri de facut la filiala PNL Botosani. Toti colegii nostri vor putea sa-si spuna punctul de vedere. Inainte eram contransi in a face declaratii de presa, in schimb, acum este democratie", a declarat Relu Tarzioru, secretar coordonator al PNL Botosani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

Luni, 6 Mai 2024
196

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

Luni, 6 Mai 2024
416

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

Luni, 6 Mai 2024
117

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...