Plouă cu controale de la Antifraudă Fiscală! Judeţul Botoşani, luat la ţintă! FOTO

Inspectorii ANAF par că s-au mutat în judeţul Botoşani, dacă e să ne luăm după multitudinea de controale pe care le derulează la agenţii economici cu activitate aici.

Plouă cu controale de la Antifraudă Fiscală! Judeţul Botoşani, luat la ţintă! FOTO

   Foto: Ştiri.Botoşani.Ro

Pentru a treia zi consecutiv, inspectorii Direcţiei Generale Antifraudă - Serviciul Suceava se află în municipiul Botoşani, „ţintele” preferate fiind centrele comerciale.

Dacă miercuri au acţionat în Bazarul Tati, vineri s-au împrăştiat în depozitele en gros dar au revenit şi în bazar, pentru a-i surprinde pe comercianţii care miercuri au avut timp să tragă obloanele pentru a evita să dea explicaţii. Alte echipe de control au ajuns în super- şi hipermarketurile din municipiul Botoșani.

Inspectorii verifică documentele de provenienţă a mărfurilor scoase la vânzare şi documentele financiar-contabile ale unităţilor verificate.

"Eu am ajuns la concluzia că e nevoie să se dea amenzi, nu vin pentru altceva. Aşa au primit ordin de sus, aşa fac, dau amenzi în voia cea buna pentru că nu sunt suficienţi bani la bugetul statului, aţi văzut şi dumneavoastră că nu reuşesc să facă încasările prognozate. Aşa că taie în carne vie şi-n cine? Tot în noi, ăştia care de bine, de rău, tot mai cotizăm la buget", spunea un agent economic botoşănean.

Inspectorii antifraudă au anunţat că vor face publice sancţiunile aplicate, în următoarele zile.







 

 

Spune-ne opinia ta