Percheziţii la hoţii de bijuterii: Reţinuţi pentru 24 de ore!

Percheziţii la hoţii de bijuterii: Reţinuţi pentru 24 de ore!
Au dat două spargeri în locuinţe din Botoşani, prejudiciul ajungând la 28.000 lei! Au furat bijuterii şi aparatură electronică, dar nu se vor bucura de prada adunată, pentru că acum vor da socoteală pentru faptele lor.

Miercuri, în scopul probării activităţii infracţionale a doi bărbaţi bănuiţi de comiterea unor furturi, poliţiştii Secţiei Rurale 1 Botoşani şi cei din cadrul Biroului Investigaţii Criminale – Poliţia municipiului Botoşani au pus în executare două mandate de percheziţie domiciliară.

Activităţile s-au desfăşurat la locuinţele lui S. T., de 29 ani, din satul Victoria, comuna Stăuceni, judeţul Botoşani, şi respectiv D. M., de 39 ani, din municipiul Botoșani.

În fapt, în sarcina acestora s-a reţinut că la data de 1 februarie ar fi pătruns prin efracţie într-un apartament din municipiul Botoşani, de unde au sustras bijuterii. De asemenea, la data de 14 februarie, în acelaşi mod, cei doi au pătruns într-un imobil din comuna Mihai Eminescu, judeţul Botoşani, de unde au sustras bijuterii şi aparatură electronică.

Prejudiciile create în dauna părţilor vătămate însumează peste 28.000 lei.

Poliţiştii au dispus faţă de suspecţi măsura reţinerii pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani, urmând ca pe numele acestora să fie formulată propunere de arestare preventivă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Poliția din Botoșani în alertă: O fată de 14 ani a dispărut de acasă, sunați la 112 dacă știți ceva despre ea!

Marţi, 7 Mai 2024
154

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore de 14 ani, din comuna satul Sârbi, comuna Vlăsinești, care marți, în jurul orei 16:00, a părăsit domic...

Specialiștii antidrog, la datorie și în perioada Sărbătorilor!

Marţi, 7 Mai 2024
75

În perioada minivacanțe de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale, specialiștii antidrog au desfășurat activități specifice de informare, evaluare, consiliere şi asistență specializată pen...

Sancțiuni de sute de mii de lei aplicate de polițiștii botoșăneni în perioada sărbătorilor!

Marţi, 7 Mai 2024
77

Astfel, în medie, zilnic au acționat peste 150 de polițiști, fiind organizate 32 de  acțiuni punctuale, atât în zona localurilor publice și a celor în care se formeaz...