Botoşănean cercetat pentru vătămare corporală după ce a provocat un accident în Dorohoi

Un botoşănean este cercetat pentru vătămare corporală din culpă în urma unei coliziuni pe care a provocat-o în Dorohoi, nerespectând regulile în trafic.

Botoşănean cercetat pentru vătămare corporală după ce a provocat un accident în Dorohoi

   Foto: arhiva Ştiri.Botoşani.Ro

Sâmbătă după-amiază, L.A., un tânăr de 33 de ani, din Botoşani, conducea un autoturism pe strada Ștefan Airinei, din municipiul Dorohoi.

Ajuns la intersecția cu strada Zadurovici, şoferul nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism, condus regulamentar pe artera prioritară de V.D. de 38 de ani, din localitate, intrând în coliziune cu acesta. În urma producerii accidentului, şoferul care circula regulamentar a fost rănit uşor.

Ambii conducători auto au fost testaţi alcoolscopic, rezultatele fiind negative. Ambii au fost conduşi la Spitalul Municipal Dorohoi, unde le-au fost recoltate mostrede sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
139

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
226

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
100

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...