ALERTA - Accident mortal la Hutani! - completare

ALERTA - Accident mortal la Hutani! - completare

 Accidentul s-a soldat cu decesul unei femei si ranirea soferului microbuzului  

Locuitorii din Hutani au avut parte, in acesta dimineata, de clipe de groaza, dupa ce o femeie de 65 de ani, care tocmai iesea pe poarta casei, a fost strivita de un microbuz scapat de sub control.

Niculina Rodu iesea pe poarta cu o galeata cu lapte pe care urma sa o duca la centrul de preluare a laptelui. Nu a apucat sa faca nici doi pasi, pentru ca a fost spulberata de un microbuz condus de Gabor G., de 27 de ani.

Microbuzul se indrepta cu viteza spre Suceava. In curba la dreapta de la intrarea in Hutani, soferul a pierdut controlul volanului, iar masina a derapat pe sosea. Soferul a incercat sa redreseze autoturismul, insa totul a fost in zadar.

Masina a iesit de pe partea carosabila si a lovit cu roata din fata un cap de pod care a proiectat masina in gardul casei familiei Rodu.

Femeia a fost prinsa intre gard si masina, astfel ca nu a avut nici o sansa, decesul fiind instantaneu. Cadrele medicale de pe ambulanta nu au mai putut face nimic, insa soferul a fost preluat si transportat de urgenta la spital, cu rani la cap si piept. Politia a inceput o ancheta, pentru a stabili cauzele exacte care au condus la producerea tragediei.


Ora 7.30: Un grav accident de circulatie s-a petrecut, in aceasta dimineata, la Hutani. O batrana a fost izbita pe marginea drumului de un microbuz, femeia nemaiavand nici o sansa de supravietuire. Vom reveni cu amanunte.





 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Poliția din Botoșani în alertă: O fată de 14 ani a dispărut de acasă, sunați la 112 dacă știți ceva despre ea!

Marţi, 7 Mai 2024
165

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore de 14 ani, din comuna satul Sârbi, comuna Vlăsinești, care marți, în jurul orei 16:00, a părăsit domic...

Specialiștii antidrog, la datorie și în perioada Sărbătorilor!

Marţi, 7 Mai 2024
75

În perioada minivacanțe de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale, specialiștii antidrog au desfășurat activități specifice de informare, evaluare, consiliere şi asistență specializată pen...

Sancțiuni de sute de mii de lei aplicate de polițiștii botoșăneni în perioada sărbătorilor!

Marţi, 7 Mai 2024
77

Astfel, în medie, zilnic au acționat peste 150 de polițiști, fiind organizate 32 de  acțiuni punctuale, atât în zona localurilor publice și a celor în care se formeaz...