A pus în pericol viaţa propriului copil după ce a urcat la volan băut şi fără permis de conducere!

Un copil de 10 ani a devenit victima propriului tată care, băut şi fără a avea permis de conducere, a urcat la volan şi a produs un accident rutier.

A pus în pericol viaţa propriului copil după ce a urcat la volan băut şi fără permis de conducere!

Duminică după-amiază, O.C., de 45 de ani, din satul Tătărăşeni, comuna Havârna, circula la volanul unui autoturism pe drumul judeţean D.J. 293, din localitatea Havârna. La un moment dat, a pătruns pe contrasens, părăsind partea carosabilă şi intrând în coliziune cu un podeţ din beton. În urma impactului, copilul şoferului, un băiat de 10 ani, a fost rănit, primind îngrijiri medicale.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie. Totodată, conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, valoarea rezultată fiind de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Judeţean unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

"În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi vătămare corporală din culpă", susţin reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
394

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
698

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
195

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...