Fără energie electrică de mai bine de 18 ore!
BOTOSANI

Fără energie electrică de mai bine de 18 ore!
Zeci de familii din oraÈ™ul Flămânzi nu au energie electrică de mai bine de 18 ore, situaÈ›ia fiind sesizată de un cititor pe adresa redacÈ›iei Stiri.BotoÈ™ani.ro.

Afectate sunt mai multe străzi din Flămânzi. Oamenii spun că au sunat la compania de electricitate pentru a sesiza că a fost întreruptă alimentarea cu energie electrică dar până acum nimeni nu a venit să remedieze È™i nici nu li s-a spus când vor beneficia din nou de curent.

"De ieri seară (n.red. vineri seară), în jurul orei 18.00, nu este energie electrică în oraÈ™ul Flămânzi pe câteva strazi cum ar fi str.1907, str. Dambului, str. Imasului.... Mereu când bate vantul se întrerupe curentul, am asteptat 32 minute sa intru în legătură telefonică cu cei de la E-on, mi s-a spus ca se va remedia dar nu È™i cand, sunt deja peste 18 ore de lipsă a energii electrice. E dezgustător", a scris cititorul Stiri.Botosani.ro.

ContactaÈ›ii de reporterii Stiri.Botosani.ro, reprezentanÈ›ii E.on au precizat că din cauza condiÈ›iilor meteo s-a produs o avarie la reÈ›eaua de joasă tensiune din Flămânzi care va fi remediată în cursul după-amiezii de sâmbătă. 

Probleme în alimentarea cu energie electrică au fost semnalate È™i în zona localității Copălău, avariile din ultimele ore din reÈ›ea producându-se din cauza vântului care, în unele zone din judeÈ›ul BotoÈ™ani, a bătut È™i cu 90 km pe oră. ReprezentanÈ›ii E.on au transmis că se lucrează pe raza întregului judeÈ› pentru remedierea avariilor semnalate la dispecerat, făcându-se o prioritizare a acestora, în funcÈ›ie de numărul de consumatori afectaÈ›i.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii botoșăneni au adus bucurie unor familii în preajma sărbătorilor pascale! (Foto, video)

astăzi, 09:11
23

Înaintea sărbătorilor pascale, poliÈ›iÈ™tii botoșăneni au avut o întâlnire specială cu o parte dintre copiii pe care i-au cunoscut în cadrul activităților profesionale È...

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
33

 Cu multă dorire în suflet pentru viaÅ£a monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată ÅŸcoală isihastă. Aici, tânărul ...

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
289

Proiectul de lege care propune eliminarea obligaÈ›iei părinÈ›ilor singuri de a lucra în ture de noapte È™i precizează că aceÈ™tia pot lucra doar dacă îÈ™i doresc a fost votat favorabil...