Postul de inspector şef al ISU Botoşani scos la concurs

Postul de inspector şef al ISU Botoşani scos la concurs
Postul de inspector şef al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani a fost scos la concurs, acesta rămânând vacant după pensionarea în luna aprilie a col. Radu Anton. Interimar la conducerea Inspectoratului a fost numit col. Cristian Amarandei.

Candidaţii se pot înscrie la concurs până la data de 31 octombrie, iar concursul care va consta într-un interviu structurat pe subiecte profesionale va avea loc în data de 18 noiembrie. Concursul va avea loc la sediul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă.

Cei care doresc să participe la concurs trebuie să aibă gradul militar cel puţin de maior, să aibă cel puţin zece ani vechime în specialitatea structurii, şi cinci ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei, să aibă cel puţin trei ani vechime în funcţii de conducere în unităţi ale Ministerului Afacerilor Interne.

Pe lângă postul de inspector şef al ISU Botoşani, a mai fost scos la concurs postul de inspector şef în alte zece inspectorate din ţară.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
19

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
31

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
157

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...