FC Botosani a invins cu 3-1 pe Stiinta Miroslava! Dimitrov a revenit pe teren! FOTO
SPORT

FC Botosani a invins cu 3-1 pe Stiinta Miroslava! Dimitrov a revenit pe teren! FOTO
FC Botosani a invins cu scorul de 3-1 formatia de Liga a III-a, Stiinta Miroslava, intr-o partida amicala ce a avut loc la Ipotesti.

Leo Grozavu a folosit rezervele si jucatorii care nu au evoluat deloc intr-un meci oficial, dar i-a folosit si pe Radoslav Dimitrov, revenit dupa niste probleme personale, sau pe Mihai Bordeianu, cel care va fi suspendat cel putin doua etape, dupa cartonasul rosu incasat la Craiova.

Botosanenii au deschis scorul in minutul 19, prin Olimpiu Morutan, cel care a fost desemnat de Leo Grozavu sa execute un penalty obtinut de Cucu. Iesenii au egalat peste doar trei minute prin fostul fotbalist al celor de la FCM Dorohoi, Juventus Bucuresti, Gloria Buzau sau ACS Berceni, Alexandru Marin.

La pauza antrenorul botosanenilor i-a trimis in teren pe Avram, Corban, Juncanaru si Fulop L., iar in minutul 60 a intrat si Bordeianu.

In minutul 63, Lorand Fulop a executat un corner de pe partea stanga, iar Tarnovan a pus latul in interiorul careului mic, marcand pentru 2-1. Acelasi Tarnova a stabilit scorul final de 3-1, dupa ce a primit o pasa de la juniorul Corban.

FC Botosani: Albut - Popovici, Ichim, Chindris (junior), Dimitrov - Cucu, Morutan (junior), Greu - Hergheligiu, Elek, Tarnovan.
Au mau jucat: Avram, Bordeianu, Corban (junior), Juncanaru, Fulop L.





































 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ministerul Educației a aprobat calendarul de admitere la liceu în anul școlar 2024 – 2025!

astăzi, 10:13
4

Ministerul Educației a trimis către inspectoratele școlare procedura pentru completarea fișei de înscriere la liceu în 2024, dar și calendarul înscrierii și repartizării elevi...

"Dacă Rusia câștigă în Ucraina, România trebuie să reziste cu forțe proprii câteva luni!"

astăzi, 09:57
46

Analistul militar și realizatorul de televiziune Radu Tudor publică un interviu cu generalul Marius Crăciun, fostul Comandant al Forțelor pentru Operații Speciale.Tema discuției este exerci...

Botoșăneanul Emanuel Barica, moment colosal în prima semifinală la Românii au talent: Tu, pictând, te vindeci pe tine!” (Video)

astăzi, 08:38
137

Jurații și-au arătat aprecierea pentru momentul oferit de Emanuel Barica. De altfel, în urma evoluției de vineri seara, Emanuel Barica s-a calificat în Finala ”Românii au t...