VICTORIE pentru Transdor Tudora în Cupa României! Botoșănenii au trecut de CSM Pașcani cu 3-2! FOTO, VIDEO
SPORT

VICTORIE pentru Transdor Tudora în Cupa României! Botoșănenii au trecut de CSM Pașcani cu 3-2! FOTO, VIDEO
Echipa botosaneana Transdor Tudora i-a eliminat din Cupa Romaniei pe iesenii de la CSM Pascani, dupa ce au castigat partida din Faza a II-a cu scorul de 3-2.

Iesenii au deschis scorul in minutul 3 prin Viorica, cel care a profitat de neatentia fundasilor echipei gazda la primul corner al meciului. Netbai a fost aproape de a egala, dar a trimis mingea in bara, in minutul 32. Peste 8 minute, Vasile Irimia a sutat de la 7 m, insa portarul a retinut si scorul pauzei a fost 0-1.

Tudorenii au turat motoarele in repriza a doua si au reusit egalarea prin Danut Lungu, care a trimis cu capul mingea in poarta, in urma unui corner. Apoi, Iosif Netbai a facut sah-mat apararea oaspetilor, a sutat in bara din dreapta, dupa care mingea a ajuns tot la el si a marcat cu poarta goala pentru 2-1.

Pe finalul meciului, capitanul Ciprian Orasanu a executat perfect o lovitura libera si a marcat pentru 3-1. Imediat dupa gol acesta s-a dus la gard si si-a sarutat fetita, care era in tribuna.

In prelungirile partidei, Buhălniceanu a redus din diferenta, insa Pascaniul nu a mai avut timp pentru egalare si Transdor Tudora se califica in faza urmatoare a competitiei.


































 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Prognoza meteo pentru perioada următoare: Când vine vara și unde vor fi vijelii!

astăzi, 19:26
31

Meteorologii anunță că, în perioada imediat următoare, temperaturile vor fi în creștere, dar ne așteaptă și episoade cu ploi, vijelii, grindină și vânt intens.20 - 27 m...

Armata Română organizează o nouă campanie de recrutare rezerviști voluntari!

astăzi, 18:47
30

Sunt disponibile 4.936 de locuri de rezervişti voluntari (ofiţeri, maiştri militari, subofiţeri, gradaţi şi soldaţi) în unităţi militare de pe întregul teritoriu naţional.&rd...

Cod galben de ploi și grindină în șapte localități din Botoșani!

astăzi, 17:55
251

Până la ora 18:35, localitățile Dorohoi, Șendriceni, Vârfu Câmpului, Cândești, Brăești, Văculești și Lozna se vor afla sub o atenționare meteorologică tip cod galbe...