Ce trebuie să se întâmple ca Andone să rămână la Botoșani?

Bogdan Andone recunoaște că are oferte deja, însă va lua o decizie la finalul sezonului, după barajul cu Mioveni.

Ce trebuie să se întâmple ca Andone să rămână la Botoșani?

 Bogdan Andone  Foto: nordestnews.ro

Andone a fost invitat prin telefon, de Horia Ivanovici, la emisiunea Fanatik Superliga, unde a discutat despre FC Botoșani și Valeriu Iftime. Dar și despre viitorul său ca antrenor.

„Prima discuție o voi avea cu domnul Iftime. I-am promis dânsului, am colaborat bine, apoi vom vedea. În afara faptului că e un patron extraordinar, care ar fi un exemplu pentru fotbalul românesc, tot ceea ce promite sau e scris în contract se plătește”, a spus Bogdan Andone.

Tehnicianul de la FC Botoșani s-a declarat foarte mulțumit de relația cu patronul său, finanțatorul Valeriu Iftime.

”Absolut niciodată nu sună sau să vadă cine joacă, ce joacă, ce se întâmplă, de ce unul sau altul, absolut niciodată. Tot timpul, după jocuri, discutăm puțin despre ce a fost pozitiv sau mai puțin pozitiv, indiferent de rezultat. Mi se pare relația extraordinară de patron-antrenor”, a explicat Andone.

Despre viitorul său la FC Botoșani, antrenorul recunoaște că, deși ate deja oferte de la alte echipe, prima opțiune rămâne formația pe care o antrenează în prezent. Însă, tehnicianul dă de înțeles că totul depinde de meciul cu Mioveni.

”Prima opțiune rămâne Botoșani, în cazul în care vom rămâne în Liga 1”, a spus Bogdan Andone despre patronul lui FC Botoșani.

Antrenorul a spus că are oferte și din Cipru, unde a antrenat înainte de FC Botoșani, la Apoel Limassol.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Vești bune: Județul Botoșani are încă un tezaur uman viu!

Joi, 20 Iunie 2024
195

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale (CJCPCT) din Botoșani vine cu vești bune pentru județul Botoșani: încă un tezaur uman viu se alătură „port...

Comercianții din piețe vor fi obligați să accepte și plata cu cardul, ce amenzi riscă în caz contrar!

Joi, 20 Iunie 2024
152

Din 16 iunie, firmele, PFA-urile și întreprinderile individuale sunt nevoite să ofere clienților posibilitatea de a plăti online pentru bunurile și serviciile achiziționate.Prin aceast...

Bătaie de pomină pe terasa unui bar din Botoșani, victima a plecat fără bani și bătută!

Joi, 20 Iunie 2024
1407

În cursul zilei de miercuri, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani - Biroul de Investigații Criminale au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui t&acir...