Accident de muncă la Leorda! Un robinet i-a sărit în frunte unui muncitor

Accident de muncă la Leorda! Un robinet i-a sărit în frunte unui muncitor
Teribil ghinion a avut joi un muncitor care lucrează pe şantierul de la Leorda deschis de Nova Apaserv şi care a ajuns la spital după ce a fost victima unui accident de muncă.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Teritorial de Muncă, joi după-amiază a avut loc un eveniment în care a fost implicat un tânăr de 30 de ani, angajat ca instalator la societatea Victor Construct. Marian P. îşi desfăşura activitatea la Punctul de lucru "Devierea conductelor de aducţiune în zona alunecărilor de teren Leorda".

În timp ce verifica presiunea la apă, tânărul a efectuat o manevră de închidere a robinetului înainte de oprirea pompei de presiune, astfel că robinetul a fost smuls şi proiectat în capul tânărului, producându-i un traumatism cranian frontal.

"Conştient şi în măsură să se deplaseze fără ajutor sau sprijin, tânărul a fost transportat la Spitalul Judeţen de Urgenţă Mavromati, care, după evaluarea medicală de specialitate a luat decizia de transfer la Spitalul de Neurochirurgie Iaşi, pentru investigaţii suplimentare", spun reprezentanţii ITM. Evenimentul soldat cu incapacitate temporară de muncă, va fi cercetat de către angajator iar dosarul de cercetare va fi înaintat spre verificare şi avizare Inspectoratului Teritorial de Muncă.

În urmă cu jumătate de an, pe acelaşi şantier de la Leorda s-a înregistrat un alt accident de muncă, în urma căruia un muncitor a fost lovit cu o scară. (citeşte amănunte)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 18:04
565

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

astăzi, 17:52
296

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...

Amenzi de 12.000 de lei aplicate de jandarmi în minivacanța de 1 Mai, botoșăneni prinși cu droguri de risc!

astăzi, 17:14
83

În minivacanța de 1 Mai, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani au acționat preponderent în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii...