Embargo pe imaginea Irinei Loghin! Nu a fost permisă fotografierea în concert. Justificarea artistei!
UPDATE!

Embargo pe imaginea Irinei Loghin! Nu a fost permisă fotografierea în concert. Justificarea artistei!
Ceea ce ar fi trebuit să fie o bucurie pe care să o împărţim cu toţi botoşănenii, chiar şi cu cei care nu au posibilitatea să ajungă sâmbătă seară în Centrul Vechi, la cea de-a doua seară a "Zilelor Oraşului", a fost estompată de embargo-ul de imagine impus de cei din stafful interpretei de muzică populară Irina Loghin.

Înainte ca artista să urce pe scenă, s-a anunţat că este INTERZISĂ folosirea camerelor foto- video şi a telefoanelor mobile pentru a surprinde imagini din concertul Irinei Loghin.

Mai mult, şi apariţia artistei în Centrul Vechi a fost surprinzătoare, aceasta venind cu un autovehicul de lux şi însoţită de un afacerist controversat al Botoşaniului.

Câteva mii de botoşăneni sunt în Centrul Vechi, cei mai mulţi urmărind concertul Irinei Loghin. Terasele special amenajate pentru Zilele Oraşului sunt de asemenea pline de botoşăneni, majoritatea servind preparatele culinare pregătite de comercianţi şi savurând bere.

După concertul Irinei Loghin este programat un recital al lui Uddi, care îşi lansează şi în faţa botoşănenilor ultimul hit "Sunt vagabondul vieţii mele".

UPDATE

La finalul concertului, Irina Loghin a fost întrebată care a fost motivul pentru care nu a fost permisă fotografierea sau filmarea ei în timpul prestaţiei artistice, interpreta susţinând că luminile nu o avantajează. "Am mai fost în concerte cu astfel de lumini şi nu ies bine. Important este că m-am simţit foarte bine la Botoşani, mi-a fost foarte dor de botoşănenii care sunt atât de calzi şi promit că nu voi mai lăsa să treacă atât de mult timp între concerte la Botoşani", a declarat Irina Loghin.











 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

astăzi, 17:52
43

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...

Amenzi de 12.000 de lei aplicate de jandarmi în minivacanța de 1 Mai, botoșăneni prinși cu droguri de risc!

astăzi, 17:14
26

În minivacanța de 1 Mai, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani au acționat preponderent în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii...

FC Botoșani - FC Voluntari 0-0! Ne-am jucat cu ocaziile, salvarea de la retrogradare se decide la Galați!

astăzi, 16:30
266

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, 0-0, după un meci în care echipa a avut ocazii imense.Meciul a început modest, iar prima fază periculoasă a avut loc în minutul 36. Atu...