O activitate de succes la Şcoala Gimnazială "Grigore Antipa" derulată în "Săptămâna Altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun!"

O activitate de succes la Şcoala Gimnazială "Grigore Antipa" derulată în "Săptămâna Altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun!"
Activitățile sportive sunt foarte îndrăgite de toți copiii. Din  acest motiv am rezervat în această săptămână o zi pentru mișcare, voioșie, întreceri și jocuri sportive.  

Profesorii de educație fizică au organizat întreceri sportive pe grupe de clase, pe echipe, parcursuri  aplicative care au plăcut foarte mult elevilor participanţi. Alături de ei au fost şi mult îndrăgitele personaje din desenele animate: MICKY MOUSE, MINNIE MOUSE, URSULEŢUL WINNIE the POOH  şi TIGRILĂ. Aceştia au dansat împreună  cu copiii,  au fost în mijlocul lor şi au animat jocurile sportive, de fapt întreaga activitate sportivă.  

"Dansurile populare ne-au prezentat frumusețea costumului popular din zona Botoșanilor,  pasul de horă și sârbă. Alături de micii protagonişti, toţi cei prezenţi  au trăit momente plăcute pe ritmuri populare moldovenești. Elevii din clasele a IV-a au participat cu mult entuziasm la concursul  de tras frânghia, "Fuga în sac",  iar cei din clasele V- VIII, la un antrenant meci de fotbal. Toţi s-au bucurat de galeria colegilor, care a contribuit la creşterea numărului de goluri marcate. Câştigătorii întrecerilor au  primit diplome. SPORTUL, DANSUL, MIŞCAREA, practicarea exerciţiilor fizice trebuie să fie o obișnuință a fiecărei persoane, indiferent de vârstă", a precizat prof. Arsenie Maria, consilier educativ.





 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Poliția din Botoșani în alertă: O fată de 14 ani a dispărut de acasă, sunați la 112 dacă știți ceva despre ea!

Marţi, 7 Mai 2024
176

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore de 14 ani, din comuna satul Sârbi, comuna Vlăsinești, care marți, în jurul orei 16:00, a părăsit domic...

Specialiștii antidrog, la datorie și în perioada Sărbătorilor!

Marţi, 7 Mai 2024
77

În perioada minivacanțe de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale, specialiștii antidrog au desfășurat activități specifice de informare, evaluare, consiliere şi asistență specializată pen...

Sancțiuni de sute de mii de lei aplicate de polițiștii botoșăneni în perioada sărbătorilor!

Marţi, 7 Mai 2024
80

Astfel, în medie, zilnic au acționat peste 150 de polițiști, fiind organizate 32 de  acțiuni punctuale, atât în zona localurilor publice și a celor în care se formeaz...