In STARE GRAVA, dupa ce a dat cu capul de asfalt! Pacientul a fost transferat la Iasi!

In STARE GRAVA, dupa ce a dat cu capul de asfalt! Pacientul a fost transferat la Iasi!
Un barbat in varsta de 30 de ani a fost trimis de urgenta la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi, dupa ce a cazut si s-a lovit atat de tare cu capul de asfalt, incat a intrat in coma.

Tanarul suferea de o afectiune cronica si la un moment dat si-a pierdut cunostinta si a cazut, lovindu-se cu capul de asfalt. Acesta a fost transportat initial la Unitatea de Primiri Urgente Botosani, avand mai multe hematoame la nivel cranian.

Medicii l-au examinat, solicitând şi o examinare la computerul tomograf, rezultatul făcându-i pe aceştia să ceară transferul lui imediat la Iaşi. 

"Pacientul era în stare gravă, la examenul tomograf prezentând nu mai puţin de patru hematoame la nivelul craniului. A fost stabilizat şi trimis la Iaşi la Spitalul de Neurochirurgie pentru tratament de specialitate", a precizat medicul Gheorghe Apetroaie, din cadrul UPU.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

astăzi, 17:41
78

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

astăzi, 16:43
147

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...

E prima dată când s-a întâmplat așa ceva: Pacient cu AVC transferat cu elicopterul de la Cluj la Suceava pentru a fi salvat!

astăzi, 15:25
768

La Spitalul Clinic Județean de Urgență Suceava a fost transferat de la Cluj Napoca un pacient cu AVC, fiind prima solicitare de acest fel de la un centru universitar.Potrivit purtătorului de c...