Ministrul ne informeaza, dar cine ne apara? "Salamul se spala cu otet, la branza se schimba saramura. Statul nu-si face datoria!"

Ministrul ne informeaza, dar cine ne apara? "Salamul se spala cu otet, la branza se schimba saramura. Statul nu-si face datoria!"

 Achim Irimescu  

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, sustine ca tara noastra este o piata de mana a zecea in care se aduc produse din strainatate cu termene expirate.

Intr-un interviu acordat Ziarul Financiar, seful de la Agricultura a facut niste afirmatii foarte grave legate de produsele alimentare care ajung la vanzare in magazinele din Romania.

"Aici este o piata in care importatorii se orienteaza si aduc produse la sfarsit de termen de valabilitate sau chiar depasit. In Romania sunt cazuri in care salamul se spala cu otet; se schimba saramura la branza, iar branza se baga din nou la vanzare. Statul nu-si face datoria, ANPC-ul nu si-o face. Altii controleaza ce intra din Romania, noi de ce sa nu controlam ce primim de la altii?", acuzat ministrul Irimescu.

Declaratia ministrului vine in contextul in care de curand a izbucnit scandalul Bradet - fabrica de lactate din Arges, in produsele careia s-a gasit bacteria E.coli. Apoi a urmat cazul apelor imbuteliate retrase de la vanzare pentru ca erau improprii pentru consum.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
270

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
329

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

Duminică, 5 Mai 2024
760

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...