Mandate reînnoite la Eltrans pentru Consiliul de Administrație. A fost ales și un nou președinte!

Mandate reînnoite la Eltrans pentru Consiliul de Administrație. A fost ales și un nou președinte!
Adunarea Generală a Acționarilor de la societatea Eltrans a aprobat, marți, prelungirea mandatelor pentru încă patru ani a actualilor membri ai Consiliului de Administrație.

Mandatele acestora expiră în luna martie, fiind propuși să facă parte din această structură tot actualii membri, pe motiv că au dus la îndeplinire indicatorii de performanță prevăzuți în contract.

Unul dintre consilierii locali s-a arătat deranjat de faptul că doi dintre membrii CA nu au fost prezenți la ședință.

“Domnii Buhăianu si Cracană din politete puteau fi prezenti la prelungirea mandatului, dar nu au venit nici măcar la această ședință", a spus Eugen Țurcanu.

Consiliul de Administrație de la Eltrans are cinci membri, numărul minim prevăzut de lege, de curând intrând în CA și liberalul Cătălin Alexa,  în urma susținerii unui concurs.

Fiecare membru al Consiliului de Administraţie de la Eltrans primeşte o indemnizaţie lunară de 700 de lei. Din Consiliul de Administraţie mai fac parte  Carmen Achiţei (membru PNL) Victor Ivănescu (PNL), Serghi Cracană (fost director adjunct la Modern Calor) şi Bogdan Buhăianu (PSD). 

Adunarea Generală a Acționarilor a ales și noul președinte al Consiliului de Administrație, în locul Cristinei Trofinov. Conducerea acestei structuri va fi asigurată de Carmen Achiței.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
293

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
437

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
569

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...