Teribil accident la Orăşeni Deal! Un tânăr a murit după ce s-a înfipt cu maşina într-un cap de pod! FOTO
ACCIDENT!

Teribil accident la Orăşeni Deal! Un tânăr a murit după ce s-a înfipt cu maşina într-un cap de pod! FOTO
Un cumplit accident de circulaţie s-a produs, marţi după-amiază, pe drumul judeţean Botoşani-Vorona, pe raza comunei Curteşti, la ieşire din localitatea Orăşeni spre Vorona, un tânăr de vârstă de 28 de ani pierzându-şi viaţa.

Marius Volcinschi, din municipiul Botoşani, aflat la volanul unui autoturism Audi, se deplasa dinspre Botoşani spre Vorona iar într-o pantă, într-o curbă, pe fondul vitezei a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens şi s-a înfipt cu maşina într-un cap de pod.

Un şofer care trecea prin zonă a sunat la 112, la scurt timp la faţa locului ajungând o Ambulanţă, pompierii, dar şi poliţiştii.

Conducătorul auto a fost scos din autoturism de martori, iar medicii au început de îndată manevrele de resuscitare, acesta fiind în stop cardio-respirator. Tânărul nu a mai fost urcat în Ambulanţă, fiind resuscitat direct pe şosea. Din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea sa.



La locul accidentului a ajuns şi tatăl şoferului. El le-a spus poliţiştilor că fiul său s-ar mai fi urcat băut la volan, motiv pentru care i-a ascuns cheile de la maşină, însă tânărul a găsit cheia de rezervă şi a plecat cu autoturismul. Când şi-a văzut fiul întins pe caldarâm, bărbatul s-a prăbuşit la pământ, fiind nevoie de intervenţia cadrelor medicale.

Pe perioada cât criminaliştii au făcut măsurătorile circulaţia în zonă a fost blocată. Ancheta poliţiştilor va stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs cumplitul accident. 

Şoferul care şi-a pierdut viaţa era căsătorit şi avea un copil.


















 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Mucenici Petru, Dionisie şi Paulin

astăzi, 08:17
11

Pe vremea când Imperiul Roman era condus de împăratul Deciu (249-251), aprig prigonitor al creştinilor, Sfântul Mucenic Petru, un tânăr frumos şi viteaz, a fost prins de p...

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
348

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
379

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...