Un bărbat din Botoşani a sărit în Dunăre, după ce a pierdut bacul!

Un bărbat din Botoşani a sărit în Dunăre, după ce a pierdut bacul!
Speriat ca nu va reusi sa ajunga la timp la munca, un barbat de 40 de ani, din Botosani, a facut un gest care putea sa-l coste viata.
 
Omul s-a trezit duminica seara in apele bocna ale Dunarii, dupa ce a sarit de pe mal pe bacul care se pregatea chiar atunci sa plece. Barbatul s-a dezechilibrat si a cazut de pe vas, dar a avut noroc cu geaca de fas pe care o purta. Aceasta s-a umflat si a functionat ca un flotor, pana cand martorii au reusit sa il traga la mal.

Incidentul a avut loc duminica seara, in Galati. Barbatul lucreaza cu ziua la o ferma viticola din Tulcea si face naveta cu bacul.

Duminica a ajuns in locul de imbarcare chiar dupa ce vasul s-a pus in miscare. Dar, nu s-a resemnat ca pierde cursa. Si-a facut curaj si a sarit, cu gandul ca, dintr-un salt, va ajunge la bord. A cazut insa in Dunarea inghetata. Colegii barbatului, aflati deja pe bac, dar si cativa martori, au sarit repede sa-l ajute. In cele din urma, omul a fost scos teafar din apa rece ca gheata.

Barbatul a fost condus apoi la caldura, in cabina comandantului, si i-au fost date si haine uscate. La fata locului a sosit si o ambulanta.

Dupa ce si-a mai venit in fire, medicii i-au permis omului sa plece. Barbatul si-a continuat drumul spre Tulcea, impreuna cu colegii sai, si a ajuns, intr-un final, si la serviciu.

Sursa: Stirile ProTv

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sfințire de paraclis și hram la Mănăstirea Coșula. Ierodiacon hirotonit preot, starețul a primit ”Crucea Sfântului Ierarh Iosif cel Milostiv” (Foto)

astăzi, 07:42
37

Slujba de sfințire a fost săvârșită de Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, dimpreună cu Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, și ...

Medic din Botoșani, despre cum putem preveni o problemă pentru a evita complicațiile grave! (Foto)

astăzi, 07:17
147

Este vorba despre amigdalita cronică cu cazeum.În primul rând, dr. Diana Anca Sauciuc, medic specialist ORL din Botoșani, explică diagnosticul de amigdalită cronică: ”Este o...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Ap. Andronic şi soţia sa, Iunia; Sf. Cuv. Nectarie şi Teofan (Dezlegare la peşte)

astăzi, 07:00
20

Sfinţii Andronic şi Iunia (sec. I) erau rude cu Sfântul Apostol Pavel şi au crezut în Hristos îna­intea Apostolului Neamurilor, precum însuşi mărturiseşte el în...