Șeful Serviciului Logistic din cadrul Poliției Botoșani, condus pe ultimul drum cu onoruri militare-FOTO

Șeful Serviciului Logistic din cadrul Poliției Botoșani, condus pe ultimul drum cu onoruri militare-FOTO
Cms. șef Dorin Ursu, șeful Serviciului Logistic din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Botoșani, este condus, miercuri, pe ultimul drum.

Zeci de rude, prieteni, colegi și foști colegi, au venit să îi aducă un ultim omagiu, slujba de înmormântare având loc la Biserica Sf. Nicolae, din municipiul Botoșani.

La funeralii participă și șefi din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean și din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență, printre care cms. șef Mihai Bunduc, șeful IPJ, cms. șef Viorel Șerbăniu, adjunctul IPJ, cms șef. Cătălin Radu, șeful Poliției Municipiului Botoșani, Generalul de Brigada Ion Burlui, seful ISU Suceava, col. Radu Anton, șeful ISU Botosani, col. Cristian Amarandei, adjunctul ISU, dar și oameni de afaceri, printre cei prezenți la înmormântare fiind și Valeriu Iftime.

Dorin Ursu a murit luni, la vârsta de 55 de ani, după o grea suferință. Înainte de a lucra la Poliție, Ursu a lucrat în cadrul ISU Botoșani, tot la Serviciul Logistic.

El va fi înmormântat în Cimitirul Eternitatea, cu onoruri militare.


















 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

astăzi, 16:43
49

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...

E prima dată când s-a întâmplat așa ceva: Pacient cu AVC transferat cu elicopterul de la Cluj la Suceava pentru a fi salvat!

astăzi, 15:25
551

La Spitalul Clinic Județean de Urgență Suceava a fost transferat de la Cluj Napoca un pacient cu AVC, fiind prima solicitare de acest fel de la un centru universitar.Potrivit purtătorului de c...

Post vacant într-o parohie din Botoșani, se caută preot pentru 230 de familii!

astăzi, 12:42
383

Mitropolia Moldovei și Bucovinei a actualizat, pe 3 mai 2024, lista cu parohiile vacante pentru care pot opta pentru transfer doar preoții din cadrul Eparhiei Iașilor care întrunesc condiții...