Mașini “parcate” de doi șoferi în stâlp și într-o poartă!

Mașini “parcate” de doi șoferi în stâlp și într-o poartă!
Au chefuit până abia s-au mai putut ține pe picioare, dar s-au încăpățânat și au urcat la volan. Este isprava a doi șoferi, unui din Dorohoi, și celălalt din Botoșani care au intrat cu mașinile într-un stâlp și într-o poartă.

La data de 27 noiembrie, în jurul orei 17.35, în timp ce conducea un autoturism pe strada Maramureș din municipiul Dorohoi, C. P. de 58 ani, din municipiu, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, împrejurare în care vehiculul a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit într-un stâlp.
         
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat.
   
Duminică, în jurul orei 19.40, O. C. de 43 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Pacea din municipiu, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, împrejurare în care vehiculul a părăsit carosabilul şi s-a izbit în poarta de acces în curtea unui  imobil.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Celor doi conducători auto le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
         
În cauze se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere, de către o persoană care la momentul prelevării mostrelor biologice are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Post vacant într-o parohie din Botoșani, se caută preot pentru 230 de familii!

astăzi, 12:42
251

Mitropolia Moldovei și Bucovinei a actualizat, pe 3 mai 2024, lista cu parohiile vacante pentru care pot opta pentru transfer doar preoții din cadrul Eparhiei Iașilor care întrunesc condiții...

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
279

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
1090

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând școala din ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să...