Concurență acerbă pentru posturile scoase la concurs la Spitalul Județean! Vezi unde sunt cei mai mulți candidați

Concurență acerbă pentru posturile scoase la concurs la Spitalul Județean! Vezi unde sunt cei mai mulți candidați
Anunțul scoaterii la concurs a mai multor posturi de asistenți medicali, infirmieri și îngrijitori, la Spitalul Județean Mavromati, s-a lăsat cu o avalanșă de dosare depuse din partea celor care doresc să lucreze în sistemul sanitar.

Nu mai puțin de 96 de candidați s-au înscris pe cele 23 posturi de asistenți medicali, dintre cei care și-au depus dosarele 18 fiind actuali salariați ai spitalului care vor să lucreze pe alte secții decât cele pe care sunt în prezent, din rațiuni de ordin financiar.

Pe cele opt posturi de infirmieri s-au înscris 28 de candidați, iar pentru posturile de îngrijitori sunt trei candidați pe două posturi.

Cea mai mare concurență este pentru posturile de asistenți medicali de la Unitatea de Primire Urgențe, pe 10 locuri fiind înscrise în vederea participării la concurs 39 de persoane.

Concurență este și la Compartimentul de sterilizare, unde pe cele două posturi de asistenți medicali sunt nu mai puțin de 19 candidați.

Concursurile încep în data de 24 noiembrie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

HRISTOS A ÎNVIAT! Botoșănenii au primit Lumina în noaptea sfântă a Învierii (Foto, Video)

astăzi, 01:59
74

Creștinii din Botoșani au mers la biserică, în această noapte a Învierii Domnului, pentru a primi Lumina. Clopotele au răsunat în biserici și în mănăstiri, credincioși...

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
860

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

Sâmbătă, 4 Mai 2024
400

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...