Directorul Urban Serv: "Sunt unii comercianți care, după profilul activității, nu ar trebui să fie în Piața Centrală"

Directorul Urban Serv: "Sunt unii comercianți care, după profilul activității, nu ar trebui să fie în Piața Centrală"
Directorul societății Urban Serv, Simion Drelciuc, susține că nu există motive pentru care comercianții din mini-bazarul din Piața Centrală să se împotrivească mutării în zona magazinului "1001 articole".

Drelciuc spune că aceștia ar trebui să se gândească în primul rând la interesul cumpărătorilor. Comercianții din mini-bazar nu vor să fie mutați lângă magazinul "1001 articole", pe motiv că spațiul de acolo este insuficient pentru marfa pe care o au și în plus ar exista conflicte cu locatarii, cum a fost și în trecut.

Pe de altă parte, directorul Urban Serv susține că dacă s-ar respecta programul de funcționare stabilit de administratorul pieței nu ar mai exista nemulțumiri ale locatarilor.

“În ceea ce privește sectorizarea în piață este atributul nostru. Trebuie să recunosc că în decursul anilor destinația pe care o are o piață, ca principală locație pentru desfacerea anumitor produse, s-a modificat fiind acceptați în perimetrul respectiv și alte tipuri de comercianți dar trebuie conform legislației să îi sectorizăm pe anumite zone ale pieței. Din acest motiv, când s-a luat decizia ca mini-bazarul din spatele Bisericii Sf. Gheorghe să fie mutat în noul sector amenajat și având în vedere în principal problemele care au apărut la actuală hală de lactate, în ceea ce privește igrasia, am propus în Consiliul Local îndepărtarea chioșcurilor din acest perimetru.Se pare că am ajuns în situația în care unii comercianți sunt mai importanți decât consumatorii sau clădirile din piață, mai ales că sunt unii comercianți care, după profilul activității lor, nu ar trebui să fie în Piața Centrală", a precizat Simion Drelciuc.

Situația acestor comercianți se va discuta în ședința de Consiliu Local de joi, Tot atunci, mai mulți piețari vizați de aceste schimbări vor protesta în fața Primăriei. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ministerul Educației a aprobat calendarul de admitere la liceu în anul școlar 2024 – 2025!

astăzi, 10:13
5

Ministerul Educației a trimis către inspectoratele școlare procedura pentru completarea fișei de înscriere la liceu în 2024, dar și calendarul înscrierii și repartizării elevi...

"Dacă Rusia câștigă în Ucraina, România trebuie să reziste cu forțe proprii câteva luni!"

astăzi, 09:57
46

Analistul militar și realizatorul de televiziune Radu Tudor publică un interviu cu generalul Marius Crăciun, fostul Comandant al Forțelor pentru Operații Speciale.Tema discuției este exerci...

Botoșăneanul Emanuel Barica, moment colosal în prima semifinală la Românii au talent: Tu, pictând, te vindeci pe tine!” (Video)

astăzi, 08:38
137

Jurații și-au arătat aprecierea pentru momentul oferit de Emanuel Barica. De altfel, în urma evoluției de vineri seara, Emanuel Barica s-a calificat în Finala ”Românii au t...