Valeriu Iftime, despre venirea lui Miriuta la Botosani: "I-am facut deja o oferta"! Ce spune despre Galca!

Valeriu Iftime, despre venirea lui Miriuta la Botosani: "I-am facut deja o oferta"! Ce spune despre Galca!
Vasilie Miriuță s-a despărțit de ASA Târgu Mureș, chiar de ziua sa de naștere, insa nu va sta mult timp pe tușă, asta dacă va fi de acord cu noua ofertă pe care a primit-o la doar câteva ore după ce a plecat de la Târgu Mureș.

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, a declarat la Digi Sport, înaintea meciului cu Dinamo, că l-a ofertat deja pe tehnicianul în vârstă de 47 de ani.

Și eu aștept la fel ca toată lumea. Aș vrea să vină Miriuță la Botoșani. I-am făcut deja o ofertă, dar vom vedea dacă va veni zilele viitoare. Nu este Miriuță singura opțiune și nu doar venirea lui poate să întoarcă starea actuală a echipei. Miriuță poate antrena orice echipă din România și mi-ar plăcea să-l conving să stea o perioadă lungă de timp la Botoșani. Depinde de el, a spus Iftime la Digi Sport.

Oficialul botoșănenilor a vorbit și pe marginea zvonurilor potrivit cărora și Gâlcă ar fi o variantă pentru a-l înlocui pe Leo Grozavu.

E o chestiune falsă că Gâlcă sau alți antrenori sunt scumpi. Nu de aceea n-au venit la Botoșani. Altele sunt problemele. Unde este Botoșani pe hartă? Unde este Botoșani în fobal? Este greu să te gândești la Gâlcă sau la un nume mare în aceste condiții. Dar nu a fost o discuție cu Costel și a zis că vrea bani mulți. Dar eu știu cine poate veni la Botoșani.

Într-un final, iftime a spus de ce-l vrea neapărat pe Miriuță pe banca tehnică a echipei. Miriuță cred că nu este un antrenor scump, se poate plia pe filosofia noastră, avem nevoie de un alt tratament al antrenorului față de jucători. Există o anumite stare lăsată de Leo Grozavu și sper ca prin pastila Miriuță să o calmăm, a conchis Iftime la Digi Sport.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Poliția din Botoșani în alertă: O fată de 14 ani a dispărut de acasă, sunați la 112 dacă știți ceva despre ea!

Marţi, 7 Mai 2024
124

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore de 14 ani, din comuna satul Sârbi, comuna Vlăsinești, care marți, în jurul orei 16:00, a părăsit domic...

Specialiștii antidrog, la datorie și în perioada Sărbătorilor!

Marţi, 7 Mai 2024
67

În perioada minivacanțe de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale, specialiștii antidrog au desfășurat activități specifice de informare, evaluare, consiliere şi asistență specializată pen...

Sancțiuni de sute de mii de lei aplicate de polițiștii botoșăneni în perioada sărbătorilor!

Marţi, 7 Mai 2024
70

Astfel, în medie, zilnic au acționat peste 150 de polițiști, fiind organizate 32 de  acțiuni punctuale, atât în zona localurilor publice și a celor în care se formeaz...