Grav accident lângă Rompetrol! Un motociclist a zburat prin aer după ce a intrat într-o maşină! FOTO
ACCIDENT!

Grav accident lângă Rompetrol! Un motociclist a zburat prin aer după ce a intrat într-o maşină! FOTO
Un grav accident de circulaţie a avut loc, joi seara, la intersecţia Bulevardului Mihai Eminescu cu strada Petru Rareş, lândă staţia Rompetrol. Un motociclist a zburat prin aer, după ce un şofer nu i-a acordat prioritate.

Marius Aroşiţei, în vârstă de 29 de ani, se deplasa pe o motocicletă Yamaha dinspre bariera Iaşiului către Bazar, alături de un alt motociclist, care mergea pe banda de lângă el.

În intersecţia de la Rompetrol motociclistul de 29 de ani a intrat puternic în partea dreapta spate a unui autoturism VW condus de Florentin Mazilu, în vârstă de 30 de ani, care circula pe strada Petru Rareş, dinspre Bulevard.

În urma impactului, un martor a povestit că motociclistul a zburat efetiv prin aer, rămânând apoi întins pe asfalt. Şoferul spune că cei doi motociclişti se întreceau, dar acest lucru va fi stabilit în urma anchetei Poliţiei care va urmări şi imaginile surprinse de camerele video de la staţia peco.

“Avea viteză, nu ştiu cât avea, dar avea viteză. A intrat în mine. L-am văzut în ultimul moment. Erau două motociclete. Una a trecut prin faţa mea cu viteză, el nu a mai reuşit", a spus şoferul de pe VW.

Motociclistul a fost prleuat de o Ambulanţă şi transportat la Unitatea de Primire Urgenţe.

“Victima era conştientă. Avea o fractură deschisă la membrul inferior drept. A fost stabilizată şi transportată la spital pentru mai multe investigaţii", a declarat medicul Liviu Stan, din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Potrivit poliţiştilor, din primele cercetări vina pentru producerea accidentului aparţine şoferului care nu a acordat prioritate. 









 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANAF a publicat ghidul RO e-Transport: amenzi de până la 100.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor!

astăzi, 17:20
1

Prin implementarea sistemului RO e-Transport, principalul obiectiv al ANAF este de a reduce decalajul fiscal de TVA, prin monitorizarea în timp real a mișcărilor de mărfuri pe drumurile nați...

Șefii MAI băgați în ședință de prefectul Sorin Cornilă. „Este o perioadă plină de evenimente...” (foto)

astăzi, 15:44
101

Sorin Cornilă, prefectul județului Botoșani, a convocat miercuri o ședință operativă cu șefii structurilor MAI din județ.La întâlnirea de lucru au participat Comisar șef Cost...

(A) Anunț de interes public pentru locuitorii comunei Mihai Eminescu

astăzi, 15:40
72

Primăria comunei Mihai Eminescu aduce la cunoștință tuturor locuitorilor comunei că, potrivit art. 2, alin (2) lit. d) din Legea 98/2016 privind achizițiile publice, primăria are obligația ca ...