Steaua a fost facuta KO de Rosenborg, 0-3

Steaua a fost facuta KO de Rosenborg, 0-3
Steaua e ca şi eliminată din cupele europene, după 0-3 pe teren propriu cu Rosenborg, şi va rata grupele pentru prima dată după 11 sezoane.

Campioana României rămîne fără victorie pe teren propriu în mandatul lui Rădoi. La primul meci cu spectatori acasă în Europa, Steaua a arătat excelent în prima repriză. A controlat meciul, a ratat ocazii uriaşe şi i-a ţinut în corzi pe norvegieni. Tade a uitat însă de sezonul excelent făcut la CFR şi a ratat două ocazii uriaşe.

Roş-albaştrii i-au ţinut pe oaspeţii în jumătatea lor, însă golul n-a venit. După pauză, totul s-a ruinat la gafa lui Muniru. Mijlocaşul a încercat să dribleze în apropierea propriului careu, iar Rosenborg a taxat imediat prin Mikkelsen. Şase minute mai tîrziu, Helland l-a învins şi el pe Cojocaru dintr-un ofsaid evident, nesancţionat de tuşier.

Chipciu a lovit bara pe final de meci şi acelaşi Tade n-a putut împinge balonul în plasă din doi metri. Lovitura de graţie a dat-o Jensen în prelungiri. Rezultatul o scoate afară din Europa, care are şanse minime să întoarcă rezultatul la Trondheim.

sursa gsp.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

astăzi, 22:34
81

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

astăzi, 21:23
333

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
478

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...