Consilier local sfătuit să renunțe la frustrări

Consilier local sfătuit să renunțe la frustrări
Cum era de așteptat, proiectul de hotărâre privind organizarea Summer Fest, inclus pe ordinea de zi a ședinței extraordinare de joi, a stârnit noi discuții în plen.

Proiectul de hotărâre a fost respins, după ce nu a întrunit majoritate de voturi.

Consilierul local Gheorghe Ursuleanu i-a cerut Cătălinei Lupașcu să lase deoparte frustrările și să nu se mai împotrivească acestui proiect, după vot fiind cerută o pauză de consultări, iar cei din Executiv speră să convingă opoziția să fie de acord cu alocarea de fonduri din bugetul local pentru organizarea evenimentului.

“Stimați colegi, îmi permit să spun și eu două vorbe. Citesc în presa locală fel de fel de evenimente în județ, Zilele Nordului, Zilele Dorohoiului, Festivalul Harbuzului și tot așa. Orice UAT din acesta mărunt reușește să găsească fonduri și să organizeze un festival de amploare și cel mai mare UAT din județ nu reușește lucrul acesta? Eu nu o înțeleg pe doamna Lupașu și nu este un atac direct asupra dvs., dar părerea mea sinceră este că aveți o frustrare asupra faptului că anul trecut ați fost obligată să faceți festivalul fără fonduri și vreți să ne plătiți cu aceeași monedă. Aș vrea să depășiți aceste frustrări personale în interesul cetățenilor Botoșaniului. Vă rog eu!", i-a transmis Ursuleanu liberalei.
 
"Vă rog să vă cereți scuze și să vorbiți în ședințele de Consiliu Local de frustrările dvs.", a replicat Cătălina Lupașcu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Rareș Prisacariu, printre prezentatorii unei gale la care nominalizați sunt Patriarhul României, președintele Academiei și Leon Dănăilă!

astăzi, 08:45
19

Ediția a XIII-a a Premiilor Radar de Media, sub genericul „Valori Contemporane”, va avea loc la Sala Luceafărul din bucurești, pe 11 iulie 2024.Printre nominalizații la categoria P...

Oficial de la MapN, despre aparatul de zbor fără pilot descoperit în județul Botoșani: ”A rezultat că...”

astăzi, 08:18
116

Cu privire la informațiile referitoare la aparatul de zbor fără pilot descoperit în luna februarie în județul Botoșani, Biroul de presă al MApN face următoarele precizări:&Icir...

Sfințire de paraclis și hram la Mănăstirea Coșula. Ierodiacon hirotonit preot, starețul a primit ”Crucea Sfântului Ierarh Iosif cel Milostiv” (Foto)

astăzi, 07:42
157

Slujba de sfințire a fost săvârșită de Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, dimpreună cu Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, și ...