Tragedie la Vârfu Câmpului! O bătrână de 89 de ani a sfârşit carbonizată!

Tragedie la Vârfu Câmpului! O bătrână de 89 de ani a sfârşit carbonizată!
O femeie de 89 de ani a sfârşit, luni, într-un mod tragic. Bătrâna a ars în propria casă după ce hainele de pe ea s-au aprins de la aragaz.

Din cauza vârstei înaintate femeia nu a putut stinge singură focul, nu a fost în stare să ceară ajutor şi a fost scoasă fără viaţă din bucătărie.

Potrivit anchetei poliţiştilor alarma a fost dată în jurul orei 14.00  de către  Romică B., unul dintre vecini care a văzut casa Veronicăi H. în flăcări.

Fiul bătrânei şi vecinii au intervenit imediat şi au stins focul însă nu au mai putut face nimic pentru a o salva. Poliţiştii au stabilit că femeia a încercat să aprindă cu un chibrit aragazul din bucătărie, moment în care hainele de pe ea s-au aprins. Focul s-a extins mai apoi şi la celelalte lucruri.

"Corpul femeii pe care au fost observate mai multe arsuri severe a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală. Noi am solicitat efectuarea necropsiei pentru a stabili cauzele exacte ale decesului. Pentru stingerea incendiului au intervenit oamenii din comună", a declarat comisarul şef Marcel Prichici, şeful Poliţiei Dorohoi.

Sursa: Opinia de Dorohoi

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanul Emanuel Barica, moment colosal în prima semifinală la Românii au talent: Tu, pictând, te vindeci pe tine!” (Video)

astăzi, 08:38
57

Jurații și-au arătat aprecierea pentru momentul oferit de Emanuel Barica. De altfel, în urma evoluției de vineri seara, Emanuel Barica s-a calificat în Finala ”Românii au t...

Lucian Trufin: „Soluția pentru a ține tinerii în Botoșani e să îi învățăm o meserie bine plătită, după modelul școlii de meserii de la Vlăsinești”

astăzi, 08:30
15

Candidatul PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani consideră că cel mai eficient mod pentru a-i determina pe tineri să nu mai plece la muncă în străinătate sa...

Tragedie pe șosea: Trei tineri motocicliști au murit, una dintre victime este din Botoșani! (Foto, Video)

astăzi, 07:20
1703

Un accident grav a avut loc duminică după-amiază, la granița dintre județele Vaslui și Iași, pe raza comunei Codăești. Incidentul s-a produs între două motociclete și un autoturism....