Directorul DGASPC Botoşani, implicat într-un grav accident de circulaţie! VIDEO

Directorul DGASPC Botoşani, implicat într-un grav accident de circulaţie! VIDEO
Directorul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC)  Botoşani, Dan Şlincu, împreună cu soţia, şi cei doi copii, a fost implicat, marţi seara, într-un grav accident de circulaţie, în Buzău.

Familia Şlincu pleca în Turcia, în concediu, iar pe centura Buzăului maşina condusă de directorul DGAPSC a fost lovită de un TIR care a pătruns pe contrasens.

În urma impactului, autoturismului directorului de la Protecţia Copilului s-a răsturnat şi a ajuns într-o grădină. Fiul acestuia, în vârstă de 11 ani, a suferit mai multe răni la nivelul feţei, după ce a fost tăiat de cioburile de la un geam, la fel şi soţia şi fiica sa, de 17 ani, având nevoie de îngrijiri medicale.

“Am înţeles că TIR-ul făcuse cu o zi înainte expertiza la RAR şi nu ţinea frâna pe partea dreaptă. Dintr-odată l-am văzut pe contrasens şi din instinct am tras de volan dreapta. Norocul a făcut că nu fie un impact frontal. Impactul a fost pe partea laterală, stânga, la portierele din partea stângă. Am fost aruncaţi de pe partea carosabilă şi am ajuns într-o grădină. Soţia şi băiatul sunt în spital, li s-au făcut investigaţii şi nu au nimic grav. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că am scăpat", ne-a spus Dan Şlincu.

Potrivit Adevărul.ro şoferul TIR-ului a fost pe punctul de a fi linşat de către martorii care au văzut accidentul. Oamenii i-au reprosat bărbatului că a condus cu viteză excesivă într-o zonă unde se joacă mulţi copii.

Sursa FOTO, VIDEO: Adevărul.ro

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

astăzi, 22:34
222

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

astăzi, 21:23
386

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
532

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...