O firmă din Botoşani a câştigat o licitaţie de milioane pentru lucrări pe drumurile din judeţ!

O firmă din Botoşani a câştigat o licitaţie de milioane pentru lucrări pe drumurile din judeţ!
O firmă din judeţul Botoşani a reuşit să surclaseze firme cu experienţă în domeniul lucrărilor de reabilitare şi modernizare drumuri şi a câştigat licitaţia organizată de Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri privind reabilitarea a patru poduri de pe drumurile judeţene, distruse în urma calamităţilor de anul trecu.

La licitaţia organizată de DJDP s-au înscris mai multe societăţi atât de la nivel local, cât şi din ţară, dar comisia a respins toate ofertele depuse. Firma Cornell’s Floor, cu sediul în localitatea Roma, a contestat decizia comisiei de licitaţie, iar Autoritatea Naţională pentru Reglementarea şi Monitorizarea Achiziţiilor Publice i-a dat câştig.

“Urmează să semnăm contractele săptămâna viitoare şi să dăm drumul la lucrări", a precizat Cristian Achiţei, vicepreşedintele Consiliului Judeţean.

Podurile care vor fi refăcute sunt cel de la Orăşeni Vale, valoarea estimate a lucrărilor fiind de 3 milionane de lei, cel de la Mileanca, de pe drumul spre Darabani,  cu o valoarea estimate a lucrărilor de 1,3 milioane de lei, podul de la Suliţa, unde s-a părbuşit una din rampele de acces, lucrarea estimată la 500.000 de lei şi podul de la Ştiubieni care s-a rupt anul trecut.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
242

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
306

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
240

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...