Fost atacant de la FC Botosani, retinut de procurorii DIICOT! Fotbalistul a fost si pe "Insula iubirii"!

Fost atacant de la FC Botosani, retinut de procurorii DIICOT! Fotbalistul a fost si pe "Insula iubirii"!

 Ghiceanu (albastru)  

Mai multe percheziţii au avut loc, duminică, în Bucureşti şi cinci judeţe. Este vizată o grupare suspectă de fraude informatice care acţiona în străinătate, transmite B1 TV.

Prejudiciul estimat în acest caz este de aproape 15 milioane de dolari.

Fotbalistul Bogdan Ghiceanu, fost jucator la FC Botosani, a fost reţinut de procurorii DIICOT. Totodată, arbitrul de fotbal Ionuţ Chiriac şi luptătorul K1, Marius Ioan Curtas, se numără printre cei implicaţi în dosar.

Surse din Poliţia Română au afirmat, pentru Mediafax, că fotbalistul şi arbitrul de fotbal sunt suspecţi, iar luptătorul K1 are calitatea de martor în acest caz. Autorităţile urmează să emită, în acest dosar, şapte mandate de reţinere, iar suspecţii vor fi prezentaţi cu propunere de arestare preventivă, au adăugat sursele citate.

56 de persoane sunt vizate de percheziţiile care au loc la această oră în Bucureşti, precum şi în judeţele Ilfov, Constanţa, Vaslui, Bacău şi Argeş. Gruparea, formată din cetăţeni români şi străini, este suspectă de fraude informatice. Ea acţiona şi în străinătate, în Japonia, Germania, Olanda, Belgia şi Italia. Potrivit anchetatorilor, în activitatea infracţională erau vizate bănci din SUA, Puerto Rico şi Muscat (Oman).

Ghiceanu, "vedeta" la "Insula iubirii" de pe Antean 1 

Bogdan a fost fotbalist profesionist până la vârsta de 27 de ani. A jucat la mai multe echipe din divizia B – Botoșani, Poli Iași, Voluntari.

O accidentare la genunchiul drept l-a determinat să renunțe la acest sport, dar și-ar dori foarte mult să revină pe teren. Recent, tânărul a ajuns să fie unul dintre protagoniştii show-ului "Temptation island - insula iubirii", alături de iubita lui, Andreea, şi spunea că participarea în cadrul reality show-ului este un un test care să-i arate atât lui, cât şi partenerei dacă sunt făcuți unul pentru celălalt.

Andreea Şi Bogdan au venit să-şi testeze iubirea la "Temptation island", pentru a se convige că sunt făcuţi unul pentru celălalt.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

astăzi, 19:09
125

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

astăzi, 17:41
203

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

astăzi, 16:43
440

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...